Sokophouders

Een erg vervelend fenomeen tijdens een wedstrijd is het afzakken van de sok en scheenbeschermer. Als deze niet goed en lekker blijven zitten verlies je de concentratie en kan je eigenlijk nog maar aan één ding denken. VoetbalDirect biedt de uitkomst met het ruime assortiment aan sokophouders. Hiermee zullen jouw scheenbeschermers en voetbalkousen ten allen tijde goed op zijn plaats blijven zitten.

VoetbalDirect biedt het ruimste assortiment aan sokophouders aan in diverse soorten, maten en kleuren. Door middel van de vele kleuren is het altijd goed te combineren met het tenue waar je in speelt. Natuurlijk kan je ook altijd voor een veilige keuze zwart of wit gaan zodat het altijd goed bij elkaar past. VoetbalDirect heeft diverse soorten sokophouders in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld Guard Stays, een elastische band met een uiteinde van klittenband. Deze zijn erg handig omdat ze snel om je scheenbeschermer te doen zijn, en dus ook weer snel te verwijderen zijn.  De andere voetballer geeft liever de voorkeur aan tape. Deze sokophouder is erg eenvoudig aan te brengen en de voetballer kan zelf de gebruikte hoeveelheid bepalen.

Ben je toch niet helemaal tevreden over het bestelde product? Of zou je toch liever een andere sokophouder willen uit ons assortiment? Dan is dit geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze gratis retour- en omruilservice. Zo zorgt VoetbalDirect er voor dat jij altijd met de juiste sokophouders het veld op gaat!

 

Heb je vragen overgehouden over sokophouders? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij zullen zo goed mogelijk antwoord geven op al jouw vragen!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.