Verenigingspartner

VoetbalDirect partnership verenigingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw vereniging? Dan bent u bij VoetbalDirect aan het juiste adres! Wij gaan graag in gesprek met uw vereniging voor een partnership op maat. Hierin kan VoetbalDirect flexibel meedenken wat betreft clubkleding, trainingsmaterialen, keepersuitrustingen en meer. Gunstig voor de vereniging, maar óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Mogelijkheden partnership:

Direct aanspreekpunt
De Partnershipmanagers van VoetbalDirect zijn volledig gefocust op voetbalverenigingen en dus ook op uw vereniging. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar en beschikbaar om uw vereniging te verzorgen en ontzorgen.
Clubshop op VoetbalDirect.nl
Eén centrale plek op onze website waar uw leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. Met de service die u van ons gewend bent: voor 22:00 besteld, morgen in huis - deskundig advies van onze klantenservice - altijd voorraad - gratis retourneren en omruilen - onze laagsteprijsgarantie.
Unieke voordelen
Ervaar de voordelen van de meest complete voetbalspecialist van de BeNeLux. Naast onze voordelen van een webshop, bieden wij uw leden andere unieke voordelen. Voorbeelden. -Samen ondernemen - Samen verdienen -Uitbreiding assortiment clubkleding -Speciale kortingscodes
Clubkleding
VoetbalDirect werkt samen met meer dan 10 kledingmerken en kan u hiermee in contact brengen en de overgang begeleiden. Tevreden over uw huidige kledingpartner? Profiteer dan van de vele voordelen van het openen van een clubshop op VoetbalDirect.
Trainingsmaterialen
Uw vereniging heeft bij VoetbalDirect een brede keuze aan ballen, pionnen, hesjes, trainingsladders en andere benodigdheden. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen en behoeften hierin.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in een partnership met VoetbalDirect? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.