Voetbal kopen

Een voetbal kopen voor je club of voor jezelf doe je eenvoudig bij VoetbalDirect. Onze collectie voetballen bestaat uit een aantal grote merken en heeft voor iedere speler, van elk niveau, wat te bieden. Champions League, Europa League, EK, WK, Eredivisie, Premier League, Primera Division, VoetbalDirect heeft bijna elke bal van de grote competities en toernooien uit voorraad leverbaar.

VoetbalDirect is de absolute online voetbalspecialist en daarom mag een mooie collectie ballen niet ontbreken in ons assortiment.

Waarom je nieuwe voetbal kopen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren & omruilen

Verschil tussen een veldvoetbal en een zaalvoetbal

Het belangrijkste om in de gaten te houden bij het kopen van een voetbal is het type bal. Er is een groot verschil tussen voetballen voor in de zaal en voor op het veld. Je hebt daarnaast ook kunstgras voetballen. Kies links in het menu voor het type bal waar je naar op zoek bent, om zodoende makkelijker een keuze te kunnen maken.

Een zaalbal (plofbal) heeft een veel lagere stuit en krijgt minder snelheid dan een veldvoetbal. Dit zorgt voor een veiliger spel in de zaal.
Een veldbal daarentegen heeft een normale stuit en heeft meer snelheid. Daarnaast train je je techniek op de straat met een straat voetbal of geef een minivoetbal kado!

Ons assortiment voetballen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment. Derbystar is al jaren sponsor en trouwe leverancier van de KNVB en is ook op vele clubs te vinden als wedstrijd- en traingingsbal. Veel Derbystar ballen zijn beschikbaar met staffelprijzen voor hogere aantallen. Heel interessant voor een vereniging of team.

Nike ballen worden al jaren gebruikt bij wedstrijden in de Primera Division, Premier League en de Serie A. De grootste clubs van Europa spelen, jaar in, jaar uit, met deze bal. Adidas is als partner van de FIFA en de UEFA hoofdleverancier van voetballen tijdens het WK en is zodoende ook leverancier van de adidas voetbal waarmee gespeeld wordt tijdens de Champions League en de Europa League. Vind naast de genoemde merken ook uhlsport voetballen in onze webshop.

Fan van een bepaalde club? De verschillende merken maken speciale voetballen met opdruk van jouw favoriete team! Vind bijvoorbeeld de Arsenal Voetbal, Voetbal Bayern München, FC Barcelona Bal of de Voetbal Manchester United.

Een voetbal kopen doe je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Voldoet je voetbal niet aan de door jou gestelde eisen? Mits ongebruikt kun je deze altijd kosteloos retourneren of omruilen!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in