Ballen

WK bal 2018

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwste WK 2018 bal. Zoals op  elk WK wordt de voetbal gemaakt door het Duitse adidas. De officiële naam luidt adidas Telstar 18. Tijdens de wereldkampioenschappen voetbal in Rusland in 2018 zullen spelers zoals Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar JR, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Antoine Griezmann en andere topspelers met deze adidas bal spelen.

adidas Telstar 18

De adidas Telstar bal is officieel gelanceerd in November 2018 in Moskou. Niemand minder dan Lionel Messi was aanwezig bij de lancering van de bal. Voor de voetballenkenners onder ons komt de naam Telstar misschien bekend voor. De in 1970 gelanceerde adidas Telstar was de eerste adidas wk voetbal ooit gemaakt. De adidas Telstar 18 is een verbeterde versie van de populaire Brazuca voetbal die gebruik werd op het WK 2014 in Brazilië.

adidas voetbal kopen

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwe adidas Telstar voetbal in 2 versies. De adidas Official Match Ball WK 2018 is identiek aan de voetbal die zal worden gebruikt op het WK. De WK 2018 bal bevat de beste technologie op het gebied van voetballen. De Official Match Ball bevat ook een NFC chip waarmee je verschillende data kan meten die je vervolgens op je smartphone kan bekijken. De adidas Telstar WK 2018 Top Bal is de replica versie van de officiële bal. De adidas Telstar Top Bal is qua design hetzelfde als de officiële adidas Telstar bal, maar bevat de NFC chip niet. Als je een keuze hebt gemaakt bestel dan de adidas voetbal gemakkelijk bij VoetbalDirect binnen enkele minuten.

WK 2018 Ball

De WK 2018 Ball is voornamelijk wit met zwarte vlakken. De inspiratie was de eerste adidas wk bal. Dat was de eerste wit zwarte voetbal ooit gemaakt. Als je het design beter bekijkt zie je dat er grijstinten in zijn verwerkt op een pixel-achtige manier, geïnspireerd op de skylines van de Russische steden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.