Derbystar Voetbal

De Derbystar voetbal is een populaire bal in de voetbalwereld. Derbystar voetballen worden al jarenlang gebruikt in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede en Derde Divine in Nederland. Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen de voetballen van Derbystar ook in de Bundesliga en de 2. Bundesliga gebruikt worden. De Derbystar voetballen zijn daarnaast ook erg populair in de amateurvoetbalwereld. Zo gebruiken vele clubs de verschillende modellen Derbystar ballen voor zowel de senior- als jeugdteams.

Derbystar Classic TT

De Derbystar Classic TT is het best verkochte model van Derbystar. De Classic TT komt in verschillende varianten zoals de Classic TT Light en Classic TT Superlight. Voor het senioren voetbal heet het model de Derbystar Classic TT 5.

Derbystar Classic Light

De Derbystar Classic Light is een ander populaire voetbal van Derbystar. De voetbal is een lichtere variant speciaal gemaakt voor jeugdspelers. De voetbal voldoet aan de richtlijnen die opgesteld zijn voor jeugdvoetbal door de KNVB. De Derbystar Classic Light weegt 360 gram en is gemaakt van PU-materiaal.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in