Superspectral Pack - Adidas kiest zomerse kleuren voor EURO 2020 

Een groot toernooi betekent automatisch ook vaak nieuwe colorways! En één ding is zeker: deze modellen ga je tijdens EURO2020 nog van je beeldscherm zien spatten. 

Het toernooi waar we dit voorjaar natuurlijk enorm naar uitkijken is EURO2020: Eindelijk weer met zijn allen achter ons land gaan staan. Eindelijk onze favoriete spelers weer samen op het veld zien spelen en de mooiste acties zien maken. En voor sommigen van ons zelfs een moment om gehele straten oranje te kleuren. Een toernooi als deze en in een tijd als dit, vraagt om goede voorbereiding. Goed materiaal. Dat betekent eigenlijk altijd dat de meesten merken nieuwe colorways releasen voor hun paradepaartjes... En dat is voor ons fans en voetballiefhebbers natuurlijk zéker geen vervelende bijkomstigheid. Adidas speelde hier dan ook op in en bracht eerder deze maand het gloednieuwe Superspectral pack uit. Een pack dat, in onze ogen, perfect is voor deze tijd: Deze velle kleuren spatten namelijk van je scherm af. Handig, in een tijd waarin iedereen de wedstrijden thuis zal moeten kijken.

Het Superspectral pack bestaat uit een nieuwe colorway voor de Predator Freak, X Ghosted en Nemeziz. We hebben ze hieronder alvast voor je naar het veld gebracht en uitgelicht.

X Ghosted Series

Kleur: Shock Pink / Core Black / Screaming Orange

Specialisatie: Versnellen en explosieve sprints

UltraLight FluroSkin en Speedframe

Zoals we weten is de X Ghosted gemaakt voor snelheid en acceleratie. Daarom zijn de materialen extreem licht gehouden. Het lichte, iets doorschijnende Fluroskin-bovenwerk levert een vacuümpasvorm voor stabiliteit. De Speedframe-loopzool heeft daarnaast een veerkrachtig Carbitex-inzetstuk van koolstofvezel voor explosieve stuwkracht en een efficiëntere energietransmissie.

Ook de X Ghosted heeft binnen dit pack een Shock Pinck kleur, gecombineerd met een Screaming Orange Speedframe loopzool. De legendarische 'three stripes' zijn net als bij eerdere packs onveranderd gebleven. Deze kleurencombinatie is niet voor de onopvallende speler weggelegd.

Predator Freak Series

Kleur
: Core Black / Cloud White / Shock Pink

Specialisatie: Superieure balcontrole en effect

DemonSkin 2.0

De Predator Freak heeft natuurlijk een tijdje geleden een upgrade, ofwel: mutatie ondergaan en is tegenwoordig bekleed met DemonSkin 2.0. DemonSkin 2.0 telt 225 spikes over alle schietvlakken van de voet en zorgt altijd en overal voor een superieure balcontrole en geeft je meer effect aan de bal. Binnen het Superspectral pack is de DemonSkin 2.0 voorzien van blauw/paarse spikes. Deze kleur is doorgetrokken naar de hak wat, in combinatie met de basiskleur Shock Pinck, een tof contrast geeft.

Wil je nog meer info over de Predator Freak? Lees dan hier ons uitgebreide Predator Freak blog

NEMEZIZ Series

Kleur
: Cloud White / Screaming Orange / Core Black

Specialisatie: Bovenmenselijke behendigheid

De Nemeziz kennen we natuurlijk als de schoen die ontworpen is voor Lionel Messi. Het is dan ook niet gek dat deze schoen als specialisatie 'bovenmenselijke behendigheid' heeft. De Nemeziz bestaat binnen dit pack uit een gestreept bovenwerk van textiel in combinatie met Screaming Orange details en steekt dan ook enorm af van de Predator Freak en X Ghosted. Deze oranje kleur is natuurlijk een mooie aanvulling op het Nederlands Elftal Thuis tenue. Dit maakt ons benieuwd naar het aantal Nemeziz schoenen binnen het Nederlands elftal tijdens EURO 2020 ;)

Tension Tape en anatomisch 360 Agility-systeem

Het Tension Tape-bovenwerk sluit nauw rond je voet voor de perfecte mix van vrijheid en ondersteuning. De gesplitste loopzool is gemaakt voor balkunst op stevige ondergronden en beweegt mee met je radicale spel. Daarnaast bestaat de schoen uit een 360Agility-systeem, wat geïnspireerd is op medische tape. Ook dit zorgt voor een optimale aansluiting aan je voet.


Voor welk model kan jij het beste gaan? 

Zoals je wellicht merkt heeft ieder model zijn eigen specifieke specialiteiten. Wil jij toch nog wat meer informatie om een keuze te kunnen maken? In ons eerdere Super Stealth blog gaan we dieper in op de verschillende modellen.