Klaar voor EURO 2020 met het PUMA Spectra Pack! 

'ONLY SEE GREAT' luidt het PUMA credo, maar is er tussen al het groots toch een favoriet aan te wijzen? 

Met EURO2020 in het nabije vooruitzicht konden we niet wachten op de nieuwe packs die vrijwel altijd worden gereleast rondom een groot toernooi. Zo was PUMA begin deze maand dan ook de eerste die haar nieuwe pack lanceerde. En we moeten zeggen: dit pack maakt het wachten op de EURO's zó veel beter! 

Het pack bestaat uit een nieuwe colorway voor zowel de FUTURE Z als de Ultra en is ontworpen om jouw kwalitieiten zo goed mogelijk naar voren te doen laten komen. 'Goed begint als je verder kijkt dan het gemiddelde, de norm', is één van de kerngedachten achter deze campagne en dat zie je terug in deze contrasterende colorway. Binnen dit blog zoomen we voor jou in op beide modellen en verschillende prijspunten. Zodat jij, welk budget je ook hebt, een weloverwogen keuze kan maken en je grootsheid aan de rest van de wereld kan tonen! 

 

FUTURE Z Series
Kleur: White/Red

LOCK - EXPLODE - PLAY

De FUTURE Z wordt natuurlijk gedragen door de grote Neymar Jr. en is ontworpen voor de behendige, explosieve speler. 

Ook binnen dit pack is de FUTURE Z weer voorzien van een FUZIONFIT+ compressieband. We hebben deze natuurlijk binnen vorige packs ook zien terug komen en is toch wel het meest kernmerkende aan deze schoen. 

 

FUZIONFIT+ en GripControl Pro

De FUZIONFIT+ loopt van links naar rechts over het midden van de voet loopt en zorgt voor de ultieme fit, stevigheid en beweeglijkheid tijdens je spel. In voorgaande packs was de FUZIONFIT+ al een erg herkenbaar feature. In onze ogen komt deze nog meer tot zijn recht binnen het Spectra pack. Waar deze voorheen namelijk altijd een zwarte kleur had, bestaat de gehele compressieband nu uit vrijwel alle kleuren van de regenboog(!) Dit in combinatie met een basis van wit, de bekende GripControl Pro textuur die in de schoen verwerkt is én het gebruik van rode logo's, maakt de Future Z Spectra een zeer vrolijke en toch strakke aanvulling op zijn voorgangers. 

 

Dynamic Motion System

Daarnaast is de FUTURE Z Spectra ook weer erg licht van gewicht en bevat hij een asymetrische Dynamic Motion System zool voor multidirectionele bewegingen. Alles om jou de perfecte balcontrole, balgevoel en fit te geven. Wil jij vooral een goed aansluitende schoen hebben, explosieve acties maken en zoveel mogelijk balgevoel behouden? Kies dan voor de FUTURE Z.

De FUTURE Z Spectra is bij VoetbalDirect verkrijgbaar in prijspunten 1.1 t/m 4.1 en voor verschillende ondergronden. Wil je meer weten over de 4.1? Lees dan nog even door. Ook deze hebben we namelijk voor je onder de loep genomen! 


Ultra Series
Kleur: White/Red

FUTURE Z 4.1 FG/AG
Kleur: White/Red 

Ultra 4.2 FG/AG
Kleur: White/Red 

Grootsheid voor iedereen

Natuurlijk bestaat dit pack niet alleen uit het .1 prijstpunt en is zowel de FUTURE Z als de Ultra verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor verschillende budgetten. Zo ook in de prijspunten 4.1 (FUTURE Z) en 4.2 (Ultra). Dit zijn tevens ook meteen de goedkoopste twee prijspunten uit het pack. Omdat EURO2020 een familietoernooi is en iedereen zich groots moet kunnen voelen, nemen we daarom binnen dit blog ook deze twee modellen voor je mee. Wat kun je verwachten als je voor deze schoenen kiest?

 

De verschillen

Waarbij de FUTURE Z en Ultra.1 natuurlijk voorzien zijn van de nieuwste materialen en extra's, is dit zoals je kan verwachten bij deze twee prijspunten natuurlijk net iets anders verdeeld. Zo kennen beide modellen wel een soortgelijk patroon op de voet als bij zijn hoogste prijspunt, maar zijn deze niet voorzien van GripControl Pro, de FUZIONFIT+ en het lichte MATRYXEVO materiaal. In plaats van de geweven stoffen bestaan deze schoenen uit een synthethisch materiaal. De schoenen hebben vooral een soortgelijk ontwerp, maar kennen niet de details en speciale materialen en technologieën uit de hogere prijspunten. Daarnaast zijn ze beiden sokloos (wat sommige spelers juist prettiger vinden) en hebben ze vaste FG (Fair Ground) noppen voor kunstgras. Voetbal jij af en toe en is voor jou het uiterlijk en de houdbaarheid minder belangrijk? Dan kan je voor deze prijspunten kiezen. 

Deze FUTURE Z 4.1 en Ultra 4.2 zijn vooral voor kids ideaal en in kindermaten 28 t/m 39 verkrijgbaar. De Heren maten lopen van 39 t/m 47.