Voetbaldirect, één van de grootste specialistische voetbalwinkels van Europa is een driejarige samenwerking aangegaan met Voetbalmedia BV, een 100% dochteronderneming van de KNVB. Als officiële partner zal Voetbaldirect de ruim 1,2 miljoen gebruikers van het platform Voetbal.nl regelmatig verrassen met leuke acties, voetbalcontent en aanbiedingen. Zo zal er, zodra amateurvoetbal weer mogelijk is, o.a. een actie worden opgezet waarmee een voetbalreis naar een wedstrijd van een Europese topclub kan worden gewonnen.

Guido Koekkelkoren (CEO Passa Sports / Voetbaldirect) zegt:
“We zijn zeer verheugd met deze samenwerking. Voetbaldirect heeft een uitgebreid assortiment voetbalartikelen van alle grote merken. Daarnaast onderscheiden wij ons door advies van voetbalspecialisten, een extreem hoog serviceniveau en creatieve marketingcampagnes. Wat ons betreft is er een perfecte match met een professioneel landelijk opererend platform als Voetbal.nl en zullen beide partijen elkaar de komende jaren alleen maar verder versterken.''

Felix van der Kooi (Directeur Voetbalmedia) zegt:
“Ook wij kijken natuurlijk uit naar een fijne samenwerking en vinden het extra mooi dat VoetbalDirect juist in deze ‘tijden’ een langdurige samenwerking met ons aangaat. Natuurlijk willen we graag dat er weer volop gevoetbald kan en mag worden op de amateurvoetbalvelden, dan zullen onze Voetbal.nl gebruikers in de shop van VoetbalDirect in ieder geval hun benodigde voetbalspullen kunnen vinden.”

Voetbaldirect is onderdeel van Passa Sports. De samenwerking met Voetbal.nl sluit aan bij de strategie van Passa Sports om alle grote landelijke sportplatformen te verbinden aan de specialiste webshops. Zo zijn er al langdurige partnerships met de KNLTB (Tennisdirect), KNHB (Hockeydirect), NHV (Handbalshop) en de Atletiekunie (Runningdirect).