CR7

Nike CR7 Mercurial, CR7 Trainingspak

De nieuwste CR7 voetbalschoenen, CR7 trainingsartikelen van topvoetballer Cristiano Ronaldo vindt je bij VoetbalDirect. De CR7 collectie bestaat uit CR7 Mercurial schoenen en CR7 Trainingskleding. Zowel voor junioren als voor senioren is er een ruim assortiment uit voorraad leverbaar. De collecties zijn zeer exclusief en dus beperkt te bestellen bij VoetbalDirect.

CR7 Mercurial

De Nike Mercurial CR7 collectie bestaat uit de Nike Mercurial Superfly CR7 en de Nike Mercurial Vapor CR7. Het verschil is de sok aan de schoen. De CR7 voetbalschoenen zijn beschikbaar in junior en senior maten en verkrijgbaar in meerdere prijspunten. Heb jij vragen over de CR7 schoenen? Vragen of de maat of verschillende prijspunten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

 

CR7 Trainingspak

De CR7 Trainingspak is afkomstig uit de CR7 Training Collectie. Voel je net als Ronaldo vliegensvlug en een echte aanvaller tijdens de training door de Ronaldo Trainingspak te dragen. De trainingspak van Ronaldo is verkrijgbaar voor de junioren.

CR7 Kleding

Naast het trainingspak heeft VoetbalDirect ook een ruime voorraad van CR7 Kleding. Deze kleding bestaat uit een trainingstrui, trainingsbroek, trainingsshirt en short. Maak je eigen Ronaldo tenue door de trainingsshirt en short uit de CR7 kledingcollectie te combineren.

 

CR7 Chapter 6, The Pride of Portugal

Cristiano Ronaldo speelt al jaren op de Mercurial lijn van Nike, deze lijn is op zijn lijf geschreven door zijn snelheid en scorend vermogen. Met zijn legendarische prestaties wereldwijd heeft hij wereldwijde bekendheid en mocht daarom in samenwerking met Nike zijn eigen Mercurial lijn ontwerpen. Deze CR7 Mercurial lijn bestaat uit zeven hoofdstukken en op dit moment is hoofstuk 6 online verkrijbaar bij VoetbalDirect. CR7 Chapter 6 genaamd 'The Pride Of Portugal' is een eerbetoon aan Cristiano Ronaldo voor zijn cruciale rol bij de nationale ploeg van Portugal. Onder zijn leiding in het veld werd de eerste grote prijs voor Portugal binnengehaald namelijk het EK 2016 in Frankrijk.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.