Atlético Madrid

Atletico Madrid Shirt, Atletico Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Atletico Madrid trainingspak, Atletico Madrid shirt of het complete Atletico Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Atletico Madrid.

Waarom je Atletico Madrid trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je davies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Atlético Madrid

Atlético Madrid is een Spaanse voetbalclub uit Madrid die uitkomt in de hoogste divisie van het Spaanse voetbal: Primera División. Los Colchoneros werd in 1903 door drie Baskische studenten opgericht. Atlético Madrid is niet de enige club uit Madrid, zo komt ook de bekende club Real Madrid uit de hoofdstad van Spanje. De laatste jaren is de rivaliteit en concurrentie steeds meer toegenomen omdat de eerstgenoemde steeds beter en beter wordt. Ondanks dat zal Atlético Madrid altijd in de schaduw blijven staan van De Koninklijke.

Atlético Madrid heeft in totaal 10 keer de Spaanse landstitel op haar naam geschreven. De laatste titel dateert van 2014. Verder heeft Atleti in totaal drie keer de Champion League/Europa Cup 1 finale gespeeld. Hiermee is Atlético Madrid recordhouder van het meest aantal gespeelde finales van dit toernooi, zonder het toernooi te winnen.

Er zijn vele grote spelers die het rood/witte tenue van Atlético Madrid met veel trots hebben gedragen. Diego Simeone, Sergio ‘kun’ Agüero en Fernando Torres Speelden week in weekt uit de sterren van de hemel met het tenue van Los Colchoneros om de schouders.

Atlético Madrid Shirt

Het shirt van Atlético Madrid is traditioneel rood/wit met een blauwe broek. Hier komt dan ook de bijnaam Los Colchoneros vandaan. Er werden vroeger in Spanje veel matrassen gekocht met een rood/witte matras hoes. ‘Colchón’ is het Spaanse woord voor matras en zodoende is deze naam ontstaan. De shirtsponsor is Nike en de hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is Plus500, een online verdeler van Europese verzekeringen. Het Atletico Madrid shirt koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Atletico Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Atletico Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Atletico Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Atletico Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Nike elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Nike elk jaar uit met de release van de Atletico Madrid shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Atletico Madrid trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Atletico Madrid Uitshirt

Naast het Atletico Madrid tenue heeft Atletico Madrid uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Atletico Madrid heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Atletico Madrid buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in