Fanshop

Ajax Shirt, Ajax Trainingspak

Het Ajax shirt en de Ajax trainingspakken zijn voordelig en snel te bestellen via de Ajax fanshop van VoetbalDirect.

Ajax Shirt

Toen Ajax werd opgericht bestond het Ajax tenue uit zwarte kleding met rood-witte accenten. Al snel werd het Ajax shirt veranderd in een rood-wit gestreept shirt en waren alleen de broek en sokken nog zwart. Deze drie kleuren waren gekozen omdat dit de kleuren zijn die bij de stad Amsterdam horen.

Toen Ajax voor het eerst promoveerde naar de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal moest het Ajax tenue worden veranderd, want een andere club (SPARTA) had precies dezelfde combinatie. Als regel van de KNVB moest de nieuwkomer het shirt aanpassen. Het Ajax shirt werd uiteindelijk in 1911 een wit shirt met een doorlopende rode baan met daarbij een wit short en witte sokken met een rode band. Tot op de dag van vandaag is het Ajax shirt thuis in de basis hetzelfde gebleven.

Naast de wedstrijdshirts van Ajax heeft VoetbalDirect ook een allerlei andere Ajax shirts zoals een Ajax Polo en een Ajax Trainingsshirt. Van het Ajax Trainingsshirt zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Het trainingsshirt van Ajax wordt door de spelers van Ajax gedragen op trainingen.

Ajax trainingspak

De trainingspakken van Ajax worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Ajax trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Ajax trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die adidas elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt adidas elk jaar uit met de release van de Ajax shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Ajax trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Ajax Uitshirt 2018

Het Ajax uitshirt is door de jaren heen erg verschillend geweest. De meest terugkomende kleuren zijn donkerblauw en zwart-rood. Ook variaties op deze kleuren zijn voorgekomen zoals een zwart-roze shirt en een licht-donkerblauw variant. Het Ajax uitshirt 2018 is zwart met goude accenten. Het Ajax shirt uit voor seizoen 18/19 wordt gedragen in competitie, oefen- en internationale wedstrijden. Koop jouw uitshirt Ajax altijd voordelig bij VoetbalDirect!

Ajax Tenue 

Het Ajax tenue kun je gemakkelijk en snel bestellen door een Ajax shirt te combineren met een Ajax short en eventueel met Ajax sokken. Zo kun je het Ajax tenue thuis, uit en training zelf samenstellen. De bijpassende Ajax short en Ajax sokken voor uit en thuiswedstrijd staan bij elkaar in de categorie en kun je dus gemakkelijk selecteren. Kies de juiste maat van elk artikel, bestel en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van je Ajax voetbaltenue kan genieten.

Ajax Training Top

De Ajax Training top is een trainingtop waar heerlijk in getraind kan worden of in vrije tijd gedragen kan worden. In de Ajax Fanshop zijn er meerder Ajax trainingtops te verkrijgen in verschillende kleuren. Koop de populaire Ajax trainingtop en haal alles uit je training. 

Geschiedenis

AFC Ajax is een Nederlandse voetbalclub uit de hoofdstad Amsterdam. De club is in 1900 opgericht en behoort tot de traditionele topdrie van Nederland. Ajax heeft in het verleden vele prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal, en vooral het voetbal dat het liet zien is blijven hangen in het buitenland. Het totaalvoetbal dat het “Gouden Ajax” op de mat legde in die tijd wordt nog altijd geroemd door mensen in de voetballerij. Het Ajax uit de jaren 70 is dan ook uitgeroepen tot het beste team ooit van de vorige eeuw.

 Het ajax van de jaren ’70 wordt in binnen- en buitenland nog steeds geroemd door het voetbal dat zij lieten zien. Met spelers als Sjaak Swart, Johny Rep en Johan Cruijff veroverde Ajax, in het witte shirt met rode baan, Europa. In de jaren ’80 ging Ajax op dezelfde voet verder. Marco van Basten maakte in 1982 zijn debuut en werd daarna aan de hand van Johan Cruijff gevormd tot een van de beste spitsen van de wereld.

 Ajax heeft het altijd al moeten hebben van spelers die doorstromen vanuit de eigen jeugd. Dat bleek ook in de Champions League finale van 1995. Het duel van Ajax en AC Milan in het Ernst-Happelstadion was een moeilijke wedstrijd voor Ajax, maar de Amsterdammers trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. De zelf-opgeleide Patrick Kluivert punterde Ajax naar de laatst gewonnen Champions League beker voor een Nederlandse club.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in