Fanshop

Barcelona Shirt, Barcelona Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Barcelona trainingspak, FC Barcelona shirt of het complete FC Barcelona tenue in de Barcelona Shop! De sterspelers van Barcelona waaronder Frenkie De Jong, Lionel Messi en Suarez dragen de collectie rondom het seizoen en tijdens wedstrijden. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende Barcelona shirts namelijk het Barcelona thuisshirt, uitshirt en 3rd shirt. Daarnaast vind je een groot aanbod aan Barca trainingspakken en accessoires van Barcelona.

Barcelona Shirt

Het FC Barcelona shirt waarin ze te bewonderen zijn tijdens thuiswedstrijden is traditioneel blauw/paars en bevat het clublogo. Het shirt bevat pas sinds 1 juni 2011 een sponsor. Alle jaren daarvoor weigerde de club commerciële sponsoring op het Barcelona shirt. De huidige sponsor van het Barcelona shirt is Nike samen met Rakuten. Naast het Barcelona thuisshirt is er ook een Barcelona Uitshirt en Barcelona 3rd shirt.

Barcelona shirt 2019

Het nieuwste shirt van Barcelona voor het seizoen 2019-2020 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het Barcelona shirt 2019 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van FC Barcelona. Er komt altijd een thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt beschikbaar voor FC Barcelona. het ontwerp van de Barcalona thuisshirt 2019, Barcelona utishirt 2019 en het Barcelona 3rd shirt 2019 wordt altijd pas bekend bij de release.

Barcelona Thuisshirt

Het FC Barcelona thuisshirt bevat voor het seizoen 2019-2020 een opvallende blokdesign, geïnspireerd op de wijk Eixample. Het Barcelona thuisshirt is verkrijgbaar voor heren, dames en kids. O.a. Lieke Martens, Frenkie De Jong en Lionel Messi dragen dit shirt tijdens thuiswedstrijden.

Barcelona Uitshirt

Het Barcelona Uitshirt wordt gedragen tijdens uitwedstrijden. Het shirt heeft dit jaar een opvallend geel design met een diagonele banen van de kleuren rood en blauw. Het shirt is een ode aan de jeugdacademie van de club 'La Masia'. Qua design lijkt het shirt op de uittenues uit de jaren '70 waarin Cruyff succesvol was .

Barcelona 3rd shirt

Fc Barcelona speelt zo goed als elk jaar internationale wedstrijden waardoor zij samen met NIke een Barcelona shirt 3rd uitbrengen. Het derde shirt Barcelona is voor internationale wedstrijd zodat er meer onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende internationale clubs. 

Barcelona Pre-match en Trainingsshirts

Naast de barca voetbalshirts zijn er ook Barcelona Trainingsshirts en Barcelona Pre-match shirts. Het Barca trainingsshirt wordt gedragen door de sterspelers tijdens trainingen. De Trainingsshirts van Barcelona zijn voorzien van een Barca logo. Het Pre-match shirt wordt tijdens de warming-up gedragen door alle spelers van Barcelona.

Barcelona Trainingspak

VoetbalDirect heeft meerdere keren paar jaar nieuwe FC Barcelona trainingspakken. Naast de verschillende kleuren Barcelona trainingspakken vind je ook verschillende soorten Barcelona pakken. Zo heb je Barca trainingspakken voor trainingen of voor vrije tijd. Een Barcelona Tech Fleece pak is meer voor vrijetijd dan voor trainingen. Een Barcelona Strike Drill top Trainingspak is meer voor sportieve activiteiten. Het Barcelona kindermaat is speciaal voor kids. Het Barcelona Kids trainingspak is hetzelfde als de senioren Barca trainingspak alleen andere kledingmaten. 

Met de Complete Outfit feature van VoetbalDirect is er een mogelijkheid om bij vele Barca trainingspakken verschillende maten te kiezen per kledingtype. Dus bijvoorbeeld voor de Barca drill top een maat m en de barca trainingsbroek een maat L. Ideaal als je verschillende maten nodig heb voor het boven- en onderlichaam.

Barcelona Trainingpak 2019 en 2018

De nieuwste trainingspakken van FC Barcelona vind je bij VoetbalDirect. In 2019 is er al een nieuwe kleurstelling online gekomen en dat is de blauwe! Richting de zomerstop komen de nieuwe collecties van FC Barcelona online voor het nieuwe seizoen. Kan jij niet wachten op de nieuwe Barca trainingspakken in 2019? Houdt dan onze website of social media kanalen in de gaten. Het Barca trainingpak 2019 vind je namelijk altijd bij VoetbalDirect! Ook de Barcelona Trainingspak 2018 vind je bij VoetbalDirect, dit zijn pakken uit het seizoen 2018-2019 en worden gedragen door spelers van dat seizoen. 

Barcelona Tenue

Het Barcalona voetbaltenue is online te verkrijgen bij VoetbalDirect. Er is voor thuiswedstrijden een Fc Barcelona tenue waarbij de Barcelona short en Barcelona sokken perfect passen bij het Barcelona thuisshirt. Daarnaast kun je door de juiste Barcelona artikelen te selecteren in onze fc Barcelona Shop een Barcelona tenue training en een tenue voor uitwedstrijden maken. Kies jouw favoriete barcelona tenue uit en moedig ze naar grootste prestaties!  De Barcelona voetbaltenues zijn beschikbaar voor jong en oud, zolang de voorraad strekt.

Barcelona Drill Top

De Barca drill top is een geliefd item. De FC Barcelona drill tops uit de Barcelona fanshop zitten comfortabel en hebben een strak design. De Barcelona drill top is ook gemakkelijk te combineren met een Barcelona Trainingsbroek. Je kunt zo je eigen Barcelona trainingspak samenstellen. Een Barca drill top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Over Barcelona

FC Barcelona, opgericht in 1899, is één van de grootste clubs ter wereld en is afkomstig uit de gelijknamige stad in de streek Catalonië. De clubkleuren zijn traditioneel paars/blauw, wat ze de bijnaam Blaugrana heeft opgeleverd. Barcelona speelt zijn wedstrijden in Camp Nou wat een bezoekerscapaciteit heeft van bijna 100.000 mensen!

In het verleden hebben vele wereldspelers het Barcelona shirt of, wanneer ze op de bank zaten, het Barcelona trainingspak gedragen. Enkele van deze helden zijn Ronaldinho, Ronaldo, Maradona, Koeman, Rivaldo en natuurlijk de Catalaanse held van dit moment: Lionel Messi.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in