Southampton Shirt, Southampton Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Southampton trainingspak, Southampton shirt of het complete Southampton tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Southampton.

Waarom je Southampton trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Southampton

Southampton F.C., ook wel The Saints genoemd, is een Engelse voetbalclub uit Southampton. De club werd in 1885 opgericht als St. Mary’s YMA. Vandaar dat de thuishaven van de club St. Mary’s Stadium heet. Dit stadion staat in Southampton en heeft een capaciteit van ruim 32.000 toeschouwers. De club is de laatste jaren door een diep dal gegaan. In het seizoen 2010/2011 speelde ze nog in de League One waarna de Championship werd doorlopen en sinds het seizoen 2012/2013 was Southampton weer van de partij in de Premier League. In de jaren die volgde werd tweemaal het eindrangschikking clubrecord verbroken met een uiteindelijke zesde plaats in het seizoen 2015/2016.

Door de jaren heen is Southampton een mooie opleidingsclub geworden. Spelers die nu aan de wereldtop staan zijn hun carrière begonnen bij The Saints. Denk hier bij aan bijvoorbeeld Gareth Bale, Alex Oxlade-Chamberlain en Luke Shaw. Deze wereldtoppers zijn allen begonnen met het rood/witte shirt van Southampton om de schouders.

Southampton Shirt

Southampton speelt haar thuiswedstrijden in een rood/wit shirt met een zwarte short. De kledingsponsor is de Amerikaanse sportgigant Under Armour. De hoofdsponsor die op de voorkant van het shirt prijkt is Virgin, een Britse holdingmaatschappij. Het shirt bevat uiteraard het Southampton logo, het Under Armour Logo en groot voorop het logo van Virgin.

Southampton Trainingspak

De trainingspakken van Southampton worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Southampton trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Southampton trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Southampton elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Southampton elk jaar uit met de release van de Southampton shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Southampton trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Southampton Uitshirt

Naast het Southampton tenue heeft Southampton uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Southampton heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Southampton buiten het eigen stadion afwerkt.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.