Argentinië

Argentinië Fanshop

De Argentijnse Voetbalbond, de Asociación del Fútbol Argentino, brengt om het jaar samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Argentijns voetbaleftal. Deze collectie bestaat uit wedstrijdkleding en trainingskleding en wordt gedragen tijdens een eindtoernooi en in kwalificatie- en oefenwedstrijden van de nationale ploeg van Argentinië.

Bij Voetbaldirect koop je voordelig, eenvoudig en snel het Argentinië shirt of het complete Argentinië tenue. Combineer een training top met een training pant en stel zo jouw Argentinië trainingspak samen!

Het Argentijns Elftal

Het Argentijns elftal, ook wel ‘La Albiceleste’ genoemd, heeft een rijke historie. De ploeg heeft onder andere twee keer het WK gewonnen namelijk in 1978 en 1986. In 1986 was het Diego Maradona die een hoofdrol speelde tijdens het Wereld Kampioenschap in Mexico. Onder andere door een wereldberoemd doelpunt met ‘de hand van god’ in de kwartfinale tegen Engeland. Naast de twee WK’s heeft het de Argentijnse ploeg al veertien keer de Copa América gewonnen en twee keer een gouden plak behaald op de Olympische Spelen. Deze prestaties zijn ondere behaald met behulp van legendarische spelers als Javier Zanetti, Diego Maradona, Lionel Messi en Alfredo Di Stéfano.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in