België

België Fanshop

België tenue en trainingskleding

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Belgische Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Belgisch voetbalelftal. In deze collectie speelt de nationale ploeg van België zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel het België shirt of het complete België tenue! VoetbalDirect heeft een breed assortiment die bestaat uit wedstrijdkleding en trainingskleding. 

De Rode Duivels

Het Belgische elftal, ook wel de 'Rode Duivels' genoemd, vertegenwoordigt sinds 1904 België in internationale wedstrijden. De thuisbasis van de nationale ploeg is het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De beste prestaties van het Belgisch voetbalelftal zijn al redelijk gedateerd. Op de Olympische Spelen van 1920 behaalden de nationale ploeg van België de gouden medaille. Vervolgens is er nog een tweede plaats op het Europese kampioenschap van 1980 en een vierde plaats op het Wereld kampioenschap in 1986 behaald. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in