België

Rode Duivels Shirt, België Tenue

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Belgische Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Belgisch voetbalelftal. In deze collectie speelt de nationale ploeg van België zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de België Fanshop het België voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete België tenue! Of stel je eigen België trainingspak samen!

België shirt

In de België Fanshop van VoetbalDirect zijn er België shirts online verkrijgbaar namelijk het België thuisshirt, België uitshirt en het België trainingsshirt. Het thuisshirt heeft altijd de traditionele rode kleur. Het shirt van de Rode Duivels, welke tot het EK 2020 wordt gedragen, is een moderne versie van het shirt uit de jaren'80. Vooral herkenbaar door de grafische print in de kleuren van de Belgische vlag. Het Uitshirt België kan elke twee jaar behoorlijke verschillen, zo is die wel is lichtblauw geweest en zwart.

Naast de replica België voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het België Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts wordt door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. De België voetbalshirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop België in junior en in senior maten dus voor jong en oud. Zit jouw favoriete voetbalshirt België er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect en zij helpen jou graag verder.

België tenue

Het België tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen in de België Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer een België voetbalshirt met een bijpassende België short en België sokken en maak jouw favoriete tenue van België. Zo kun je bijvoorbeeld het België thuistenue samenstellen, zodat jij de Belgen optimaal kan supporten tijdens een thuiswedstrijd.

België Trainingspak Samenstellen

Een België Trainingspak kun je gemakkelijk en snel samenstellen in de Fanshop België van VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete België Jack, bijvoorbeeld het België Pre-Match Jacket en selecteer vervolgens jouw België Trainingsbroek of woven pant en je hebt je eigen trainingspak van België samengesteld. In de België Fanshop staan deze artikelen bij elkaar zodat je kunt zien dat deze producten bij elkaar horen.

Historie van de Rode Duivels

Het Belgische elftal, ook wel de 'Rode Duivels' genoemd, vertegenwoordigt sinds 1904 België in internationale wedstrijden. De thuisbasis van de nationale ploeg is het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De beste prestaties van het Belgisch voetbalelftal zijn alweer van een tijdje geleden. Op de Olympische Spelen van 1920 behaalden de nationale ploeg van België de gouden medaille. Vervolgens is er nog een tweede plaats op het Europese kampioenschap van 1980 en een vierde plaats op het Wereld kampioenschap in 1986 behaald. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in