Duitsland

Duitsland Fanshop

Duitsland tenue en trainingskleding

Voor elk WK of EK brengt de Duits Voetbalbond, samen met de officiële kledingsponsor adidas, een nieuwe collectie uit voor het Duitse voetbalelftal. Deze collectie wordt onder andere gedragen op een EK of WK, tijdens kwalificatiewedstrijden en in de Nations League. VoetbalDirect heeft een breed assortiment van deze collectie in de Duitsland Fanshop.

Bij VoetbalDirect koop je snel en voordelig het Duitsland shirt of het complete Duitsland tenue! Combineer een Duitsland training top met een training pant en stel jouw Duitsland trainingspak samen.

Die Mannschaft

Het Duitse voetbalelftal, ook wel Die Mannschaft genoemd, speelde hun eerste officiële interland op 5 april 1908 tegen Zwitserland. In 1954 pakte de Duitse ploeg in Zwitserland hun eerste prijs door op het WK de finale te winnen van Hongarije met 3-2. Met behulp van legendarische spelers als Lothar Matthäus, Franz Beckenbauer, Rudi Völler, Oliver Kahn en Miroslav Klose heeft de nationale ploeg van Duitsland een rijke voetbalhistorie opgebouwd. Er zijn ondere andere vier WK’s en drie EK’s gewonnen. Duitsland is daardoor één van de succesvolste landen in de voetbalgeschiedenis.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in