Engeland

Engeland Shirt, Engeland Tenue

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Engeland Fanshop het Engeland shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Engeland tenue! Ook is het mogelijk om een Engeland Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Engelse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Engelse voetbalelftal. De Engelsen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Engeland Shirt

In de Engeland Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Engeland voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Engeland thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. Het thuisshirt van Engeland heeft altijd de traditionele witte kleur. Het Engeland Uitshirt kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur. 

Naast de Engeland replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Engeland Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. 

Alle Engeland shirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Engeland voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Engeland Tenue

Een Engeland tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen door een Engeland voetbalshirt te combineren met een Engeland short en Engeland kousen. Zo kun je een tenue voor thuis, uit en training samenstellen. Selecteer bijvoorbeeld het Engeland thuisshirt met bijpassende thuisshort en kousen, en jouw tenue is compleet. Ideaal om in te trainen of gewoon om Engeland aan te moedigen tijdens een eindtoernooi. Deze tenues zijn samen te stellen in senior en junior maten.  

Engeland Trainingspak samenstellen

Een Engeland Trainingspak kun je gemakkelijk en snel samenstellen in de Fanshop Engeland van VoetbalDirect. Je kunt een Engeland Strike Trainingspak en een Engeland Squad Trainingspak samenstellen door de juiste top met pant te combineren en jouw maat. 

De Engeland Strike Trainingspak is samen te stellen door een Engeland Strike Drill-Top te combineren met een Strike pant. Deze producten zijn afkomstig uit de Strike Serie, deze serie biedt de speler optimaal comfort tijdens het sporten. De kleding van deze Strike Serie is van VaporKnit materiaal, dit materiaal is enorm licht en beweegt mee met de speler. De Engeland Squad Trainingspak is samen te stellen door een Engeland Squad Drill-Top te combineren met een Engeland Squad Pant. Het Squad materiaal biedt stretch en veel comfort tijdens het sporten. De Squad trainingswear zit een prijspunt lager dan de Strike Serie. Dit komt omdat de gebruikte materialen en technologieën wel van topkwaliteit zijn, maar minder geavanceerd dan de Strike. De Squad Engeland Trainingspak is beschikbaar in senior en junior maten. 

In de Engeland Fanshop staan de artikelen die bij elkaar passen naast elkaar zodat je gemakkelijk je Trainingspak Engeland kunt samenstellen. Heb je toch vragen over de verschillen, over de maat of een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Historie Engels Voetbalelftal

Het Engels Voetbalelftal vertegenwoordigt Engeland met de bijnaam The Three Lions. Engeland heeft op eindtoernooien meerdere successen behaald. Zo werd het in 1966 Wereldkampioen in eigen land en werd in 1968 de derde plaats gehaald op het Europees Kampioenschap. Ondanks de vele sterspelers afgelopen tientallen jaren in de nationale pleog blijven de grote resultaten uit. De grootste voetballers van Engeland zijn onder andere Peter Shilton, Wayne Rooney, David Beckham, Bobby Moore, Sir Bobby Charlton, Gary Lineker en Alan Chearer.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in