Fanshop

Kroatië Voetbalshirt

Bij VoetbalDirect koop je voordelig en snel het Kroatië voetbalshirt voor het WK 2018, daarnaast wordt het Kroatië shirt gedragen in de twee jaar na het WK 2018 in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Om de twee jaar brengt de Kroatische Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuw Kroatië shirt uit voor het Kroatisch voetbalelftal. De Kroaten spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt het shirt van Kroatië gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Kroatië Thuisshirt

In de Kroatië Fanshop van VoetbalDirect kun je het Kroatië Thuisshirt online kopen. Het thuisshirt van Kroatië heeft altijd de herkenbare rood en witte blokjes design.  

Zit jouw favoriete voetbalshirt Kroatië er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Historie Kroatisch Voetbalelftal

Het Kroatisch voetbalelftal heeft de bijnaam ‘Vatreni’ en vertegenwoordigt sinds 1940 Kroatië tijdens internationale wedstrijden. Kroatië heeft nog nooit een eindtoernooi gewonnen, maar wel de derde plaats behaald in 1998. Op het EK werd in 1996 en 2008 de kwart finale behaald. De wedstrijd voor de derde plaats werd gewonnen van het Nederlands Elftal. De hoogste plek op de FIFA-Wereldranglijst was de derde plaats en de Kroaten wisten zich zonder een wedstrijd te verliezen te plaatsen voor het WK 2002 en 2006. Bekende Kroatische sterspelers zijn Luka Modric, Mario Mandzukic, Darijo Srna en Davor Suker, de laatst genoemde is topscoorder van Kroatië met 45 doelpunten.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.