Fanshop

Nederlands Elftal Shirt, Nederlands Elftal Trainingspak

In de Nederlands Elftal Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel een Nederlands Elftal shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Nederlands Elftal tenue! Ook is het mogelijk om een Nederlands Elftal Trainingspak te bestellen of zelf samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een kledingcollectie uit voor het Nederlands voetbalelftal. De collectie bestaat onder andere uit het Nederland shirt thuis en Nederland shirt uit. Het voetbalelftal van Nederland speelt hiermee hun wedstrijden op een eindtoernooi, mits zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt deze collectie gedragen in de twee jaar durende kwalificatie reeks die daarop volgt. 

EK 2020

Na het mislopen van het EK 2016 en het WK 2018 heeft het Nederlands Elftal zich eindelijk weer kunnen plaatsen voor een eindtoernooi. Oranje eindigde als nummer twee in de kwalificatie achter Duitsland en is zodoende direct geplaatst voor het eindtoernooi. In de groepsfase zal Oranje alle drie de wedstrijden afwerken in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam! Kan het Nederlands Elftal zich voor het eerst sinds 1988 kronen tot Europees Kampioen? De mannen van Ronald Koeman zullen er in ieder geval alles aan doen!

Nederlands Elftal Shirt

Een Nederlands Efltal Shirt vind je gemakkelijk in de Nederland Fanshop. Een Nederland shirt zijn er in verschillende soorten namelijke het Nederland thuisshirt, Nederland uitshirt en Nederland Trainingsshirt. Het Nederlands elftal shirt thuis heeft altijd de traditionele oranje kleur. Het Nederland shirt uit kan elke twee jaar enorm anders zijn qua design en kleur, zo is het uitshirt een keer helemaal zwart geweest en ook helemaal wit. Een Nederlands elftal wedstrijdsshirt is indien op voorraad altijd verkrjigbaar bij VoetbalDirect. Het is ook mogelijk om jouw favoriete speler met nummer te bedrukken. Of natuurlijk jouw eigen naam met nummer. Maak jouw Nederlands Elftal voetbalshirt af met onze ShirtID!

Nederlands Elftal shirt kids

Laat je kinderen het nationale elftal toejuichen met een prachtig Nederlands Elftal shirt Kids. De speciale kleinere maten zijn online verkrijgbaar in onze Nederland Fanshop. Zelfs voor de baby's is er een tenue beschikbaar. 

Bedrukken Nederland Shirt

Wil jij je nieuwe Nederland shirt uniek maken met je eigen naam? Dat kan met onze ShirtID. Kies jouw naam en nummer en je Nederlands Elftal Shirt is compleet. Naast je eigen naam en nummer kun je natuurlijk ook de naam en nummer van je favoriete speler kiezen. 

Nederlands Elftal Trainingsshirt

Naast de Nederlands Elftal replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Nederland Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze trainingsshirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. Het trainingsshirt van Nederland is beschikbaar in junior en senior maten.

Nederlands Elftal Damesshirt

Het Nederlandse Dames voetbal is na het gewonnen EK 2017 in eigen land in ontwikkeling gegaan. De populariteit is flink gestegen en er zijn veel nieuwe fans bij voor het Nederlands vrouwenelftal. VoetbalDirect heeft een ruime voorraad van Nederlands Elftal Damesshirt verkrijgbaar in verschillende maten.    

Alle Nederlands Elftal Shirts zijn verkrijgbaar in onze Nederlands Elftal Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Nederland voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Nederlands Elftal Trainingspak

Een Nederlands Elftal Trainingspak kun je gemakkelijk en snel bestellen in de Nederlands Elftal Fanshop van van VoetbalDirect. Het trainingspak is afkomstig uit de Squad Serie, deze serie heeft kleding gemaakt van stretchmateriaal en dat voelt erg comfortabel. Het Trainingspak bestaat een Nederland Drill-top en een Nederlands Elftal trainingsbroek. De trainingspakken van Nederland zijn online verkrijgbaar in junior en senior maten. Naast een geheel Nederland trainingspak is er ook een Nederland drill-top en Nederland trainingsbroek apart te bestellen uit de Squad Serie. Selecteer deze producten één voor één met de juiste maat en je hebt ook een Nederland Squad Trainingspak samengesteld.

Naast de Nederland Squad trainingspakken zijn er ook Nederlands Elftal trainingspakken van een duurdere prijspunt beschikbaar namelijk uit de Nike Strike Serie. De Nederland Strike Trainingspak is afkomstig uit de Strike Serie en is samen te stellen door een Nederland Strike drill-top te combineren met een Strike pant. De kleding uit deze collectie is gemaakt van VaporKnit materiaal, dit materiaal is enorm licht, beweegt mee met de speler en biedt optimaal draagcomfort.

In de Nederland Fanshop staan de Nederland producten bij elkaar, hierdoor kun je gemakkelijk je trainingspak Nederland samenstellen.

Tenue Nederlands Elftal

Een Nederlands Elftal tenue kun je eenvoudig samenstellen door een Nederlands Elftal shirt te combineren met een Nederlands Elftal short en kousen. Zo kun je een tenue voor thuis, uit en training samenstellen. Neem bijvoorbeeld het Nederland thuisshirt met bijpassende Nederland thuisshort en Nederland kousen, en jouw Nederland tenue thuis is compleet. Ideaal om in te trainen of gewoon om Nederland aan te moedigen tijdens een eindtoernooi. Deze tenues zijn samen te stellen in senior en junior maten.  

Historie Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal, ook wel Oranje genoemd, vertegenwoordigt Nederland in Internationale wedstrijden sinds het jaar 1905. Deze wedstrijd werd gewonnen met 1-4 tegen België. Het Nederlands Elftal heeft één grote prijs gewonnen en dat is het EK in 1988. Verder bereikte de nationale ploeg in 1974, 1978 en 2010 de WK finale, helaas gingen alle finales verloren. In augustus 2011 mocht het Nederlands Elftal zich even de beste nationale ploeg van de wereld noemen, omdat zij eerste stonden op de FIFA-wereldranglijst. In augustus 2017 werd helaas ook een dieptepunt bereikt met een 36e plaats. In het Nederlands Elftal hebben een paar legendarische speler gespeeld denk aan Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Edwin van der Sar, Marco van Basten, Frank de Boer, Ronald Koeman en de beste aller tijden Johan Cruijf.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in