Fanshop

Spanje Shirt, Spanje Tenue

De Spaanse Voetbalbond brengt om het jaar samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Spaanse voetbaleftal. Deze collectie bestaat uit wedstrijdkleding en trainingskleding en wordt gedragen tijdens een eindtoernooi en in kwalificatie- en oefenwedstrijden van de nationale ploeg van Spanje

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Spanje Fanshop een Spanje voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Spanje tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Spanje trainingspak samen te stellen.

Spanje Shirt

In de Fanshop Spanje van VoetbalDirect zijn er verschillende Spanje shirts online verkrijgbaar namelijk het Spanje Thuisshirt, Spanje Uitshirt en het Spanje Trainingsshirt. Het thuisshirt van Spanje, welke gedragen wordt tot het EK 2020, is een moderne versie van het shirt van uit het jaar 1994.  Het Uitshirt Spanje verandert vaak elke twee jaar van design en kleur.

Naast de replica Spanje voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Spanje Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze trainingsshirts zijn verkrijgbaar in twee kleuren en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

De Spanje voetbalshirts zijn verkrijgbaar in junior en in senior maten. Zit jouw favoriete voetbalshirt Spanje er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect en zij helpen jou graag verder.

Spanje Tenue

Het Spanje tenue kun je zelf samenstellen in de Spanje Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer een Spanje shirt met een bijpassende Spanje short en en maak jouw favoriete tenue van Spanje compleet. Zo kun je bijvoorbeeld Spanje thuistenue samenstellen, zodat jij Spanje met een passend tenue en het bijbehorende temperament kan supporten tijdens een wedstrijd.

Spanje Trainingspak Zelf Samenstellen

Een Spanje Trainingspak kun je gemakkelijk en snel samenstellen in de Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete Spanje Jack en selecteer vervolgens jouw Spanje Trainingsbroek en je hebt je eigen trainingspak van Spanje samengesteld. Het Trainingspak Spanje is samen te stellen voor de jonge fans in junior maten en voor de ouderer fans in senior maten. In de Fanshop staan deze artikelen bij elkaar zodat je kunt zien dat deze producten bij elkaar horen.

Het Spaans Elftal

Het Spaans elftal, ook wel La Salección genoemd, heeft een rijke historie. De ploeg heeft onder andere één keer het WK gewonnen namelijk in 2010 tegen Nederland, waarin Iniesta in de verlenging scoorde. Het EK daarvoor van 2008 werd gewonnen door een winnend doelpunt van Fernando Torres en ook het EK in 2012 werd gewonnen. In totaal is het Spaanse elftal driemaal Europees Kampioen geworden. Er is eenmaal goud gehaald op de Olympische Spelen. Deze prestaties zijn ondere behaald met behulp van legendarische spelers als Xavi, Iniesta, Raúl, Sergio Ramos en Xabi Alonso.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in