Liverpool

Liverpool Shirt, Liverpool Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Liverpool trainingspak, Liverpool shirt of het complete Liverpool tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Liverpool.

Waarom je Liverpool trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Liverpool Shirt

Het traditionele Liverpool shirt koop je eenvoudig en snel in de Liverpool fanshop van VoetbalDirect. Het shirt wordt door New Balance gemaakt en heeft de bekende rode kleur met witte details. Leuk weetje is dat het eerste shirt van Liverpool helemaal niet rood was. In de eerste jaren van de club werd er gespeeld in een wit-blauw tenue. In 1986 is het rode tenue geïntroduceerd. Het thuisshirt is afgewerkt met het Liverpool logo, het New Balance logo en het logo van shirtsponsor Standard Chartered.

Liverpool Trainingspak

De trainingspakken van Liverpool worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Liverpool trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Liverpool trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Liverpool elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Liverpool elk jaar uit met de release van de Liverpool shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Liverpool trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Liverpool Uitshirt

Naast het Liverpool tenue heeft Liverpool uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Liverpool heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Liverpool buiten het eigen stadion afwerkt.

Liverpool Trainingspak en trainingskleding

Het Liverpool Trainingspak bevat de kleuren van Liverpool en bestaat uit een top en een lange broek. Het trainingspak is ideaal om te dragen tijdens trainingen of op de bank. Naast het trainingspak vind je bij VoetbalDirect ook vaak andere trainingskleding, zoals de Liverpool Drill Top en sweat shirts.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in