Liverpool

Liverpool Shirt, Liverpool Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Liverpool trainingspak, Liverpool shirt of het complete Liverpool tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Liverpool.

Waarom je Liverpool trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Liverpool Shirt

Het traditionele Liverpool shirt koop je eenvoudig en snel in de Liverpool fanshop van VoetbalDirect. Bestel je Liverpool shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

Liverpool Trainingspak

De trainingspakken van Liverpool worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Liverpool trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Liverpool trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Liverpool elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Liverpool elk jaar uit met de release van de Liverpool shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Liverpool trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Liverpool Uitshirt

Naast het Liverpool tenue heeft Liverpool uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Liverpool heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Liverpool buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in