Olympique Marseille

Olympique Marseille Shirt, Olympique Marseille Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Olympique Marseille trainingspak, Olympique Marseille shirt of het complete Olympique Marseille tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Olympique Marseille.

Waarom je Olympique Marseille trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Olympique Marseille

Olympique Marseille is een Franse voetbalclub uit Marseille. De club werd in 1899 en won de eerste landstitel in 1937. In de jaren daarna volgde er nog 8 kampioenschappen wat ze op een twee plek van Frankrijk zet als het gaat om landstitels. Alleen AS Saint-Étienne won er meer. Marseille speelt haar thuiswedstrijden in het Stade Vélodrome. Dit grote stadion staat in Marseille en heeft een capaciteit van 67.000 toeschouwers.

Olympique de Marseille heeft een rijke historie en heeft ook een enorm aantal wereldtoppers onder haar hoede gehad. Spelers als Laurent Blanc, Claude Makélélé en Didier Drogba hebben week in week de sterren van de hemel gespeeld in Marseille.

Olympique Marseille Shirt

Het shirt van Olympique Marseille is traditioneel wit met lichtblauwe accenten. De kledingsponsor is adidas, en de hoofdsponsor die op de voorkant van het Olympique Marseille shirt prijkt is Intersport, een Zwitserse sportketen.

Olympique Marseille Trainingspak

De trainingspakken van Olympique Marseille worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Olympique Marseille trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Olympique Marseille trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Olympique Marseille elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Olympique Marseille elk jaar uit met de release van de Olympique Marseille shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Olympique Marseille trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Olympique Marseille Uitshirt

Naast het Olympique Marseille tenue heeft Olympique Marseille uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Olympique Marseille heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Olympique Marseille buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in