Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Anderlecht Shirt, Anderlecht Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Anderlecht trainingspak, Anderlecht shirt of het complete Anderlecht tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Anderlecht.

Waarom je Anderlecht trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Anderlecht Shirt

Het traditionele Anderlecht shirt koop je eenvoudig en snel in de Anderlecht fanshop van VoetbalDirect. Bestel je Anderlecht shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

Anderlecht Trainingspak

De trainingspakken van Anderlecht worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Anderlecht trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Anderlecht trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Anderlecht elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Anderlecht elk jaar uit met de release van de Anderlecht shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Anderlecht trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Anderlecht Uitshirt

Naast het Anderlecht tenue heeft Anderlecht uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Anderlecht heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Anderlecht buiten het eigen stadion afwerkt.