Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur Shirt, Tottenham Hotspur Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Tottenham Hotspur trainingspak, Tottenham Hotspur shirt of het complete Tottenham Hotspur tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Tottenham Hotspur.

Waarom je Tottenham Hotspur trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, in de volksmond veelal The Spurs genoemd, is een Engelse voetbalclub uit Londen die in 1882 werd opgericht door jongens van de cricketclub en de lokale basisschool als Hotspur FC. In Londen zijn vele grote clubs gevestigd maar de North London Derby is toch wel de meest beladen. Deze wedstrijd gaat tussen Tottenham Hotspur en Arsenal, welke beide hun stadion in Noord-Londen hebben. Tijdens deze wedstrijd is de haat en nijd tussen beide ploegen goed te voelen.

Hoewel Tottenham Hotspur vandaag de dag een grote club is in het Engelse voetbal, hebben ze slechts twee landstitels veroverd. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1961. Dat jaar mochten ze ook de FA Cup omhoog tillen wat ze de eerste club maakte die de zo gehete ‘Dubbel’ won. Daarnaast hebben ze voor Engelse begrippen een relatief klein stadion: White Hart Lane. Dit stadion biedt plaats aan ruim 36.000 toeschouwers en is één van de oudste stadions van Engeland, maar dit zal niet lang meer duren. Er wordt een nieuw stadion gebouwd voor Tottenham Hotspur dat naar verwachting in 2018 klaar zal zijn. Dit stadion zal plaats biedden aan 61.000 fans.

Vele wereldtoppers hebben het witte tenue van Tottenham Hotspur mogen dragen. Spelers als Rafael van der Vaart, Gareth Bale en Luka Modric speelden week in week uit de sterren van de hemel met het witblauwe tricot om de schouders.

Tottenham Hotspur Shirt

Het shirt van Tottenham Hotspur is een combinatie van de kleuren wit en donkerblauw. De shirtsponsor is het Amerikaanse Under Armour. De hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is AIA, een Chinese verzekeringsmaatschappij. Het traditionele Tottenham Hotspur shirt koop je eenvoudig en snel in de Tottenham Hotspur fanshop van VoetbalDirect. Bestel je Tottenham Hotspur shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

Tottenham Hotspur Trainingspak

De trainingspakken van Tottenham Hotspur worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Tottenham Hotspur trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Tottenham Hotspur trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Tottenham Hotspur elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Tottenham Hotspur elk jaar uit met de release van de Tottenham Hotspur shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Tottenham Hotspur trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Tottenham Hotspur Uitshirt

Naast het Tottenham Hotspur tenue heeft Tottenham Hotspur uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Tottenham Hotspur heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Tottenham Hotspur buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in