West Ham United Shirt, West Ham United Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je West Ham United trainingspak, West Ham United shirt of het complete West Ham United tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van West Ham United.

Waarom je West Ham United trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over West Ham United

West Ham United FC is een Engelse voetbalclub uit het oosten van Londen. De club werd in 1895 opgericht als Thames Ironworks FC. In 1900 scheidde een deel van de club zich af onder de naam West Ham United. The Hammers spelen hun thuiswedstrijden sinds het seizoen 2016/2017 in het Olympisch Stadion in Londen. Voorheen werden de thuiswedstrijden decennia lang in het Upton Park gespeeld, maar deze moest afgebroken worden. Het Olympisch Stadion heeft een capaciteit van 60.000 toeschouwers.

Heel veel successen heeft West Ham United niet geboekt. The Hammers zijn in het verleden vaak gedegradeerd, en later weer gepromoveerd. Misschien wel het grootste succes is al weer een enorme tijd geleden. In 1965 werd de Europacup II gewonnen ten koste van TSV 1860 München gewonnen.

West Ham United wordt voornamelijk gezien als opleidingsclub of tussenstation die verschillende toppers voortbrengt. Voorbeelden hier van zijn onder andere Frank Lampard, Joe Cole en Rio Ferdinand. West Ham United Shirt

De clubkleuren van The Hammers donkerrood en lichtblauw. De kledingsponsor is het Engelse sportmerk Umbro. De hoofdsponsor die op de voorkant van het wedstrijdshirt en trainingskleding prijkt, is Betway, een online gok bedrijf. Op het shirt is natuurlijk ook het clublogo te vinden. Dit logo bestaat onder andere uit twee hamers, waar de bijnaam The Hammers vandaan komt.

Het traditionele West Ham United shirt koop je eenvoudig en snel in de West Ham United fanshop van VoetbalDirect. Bestel je West Ham United shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

West Ham United Trainingspak

De trainingspakken van West Ham United worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het West Ham United trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De West Ham United trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die West Ham United elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt West Ham United elk jaar uit met de release van de West Ham United shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het West Ham United trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

West Ham United Uitshirt

Naast het West Ham United tenue heeft West Ham United uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van West Ham United heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die West Ham United buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in