Keepershandschoenen

Ben jij de sluitpost van jouw voetbalelftal? De rustige factor in het team, maar die tegelijkertijd het belangrijkst is wanneer de ploeg onder druk staat? Dan heb je ongetwijfeld met regelmaat nieuwe keepershandschoenen nodig. Voor het breedste assortiment keepershandschoenen van alle topmerken ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De online voetbalspecialist!

Keepershandschoenen met Fingersave

Misschien wel nog belangrijker dan zijn voeten, zijn voor een keeper zijn handen. Om deze optimaal te beschermen tijdens het keepen gebruiken veel merken tegenwoordig Fingersave in hun keepershandschoenen.

Fingersave techniek zit tegenwoordig in veel keepershandschoenen en zorgt ervoor dat de vingers van de keeper niet door kunnen klappen. Hierdoor is de keeper beter beschermd tegen harde schoten, noppen en botsingen met andere spelers. Vind gemakkelijk je nieuwe Keepershandschoenen met Fingersave.

Waarom kiest niet iedere keeper voor Fingersave? Er zijn veel keepers die vinden dat de Fingersave techniek de bewegingsvrijheid vermindert. Daar is iets voor te zeggen gezien het feit dat de keepershandschoenen met deze techniek wat stijver zijn. Iedere keeper zal persoonlijk moeten ervaren of Fingersave voor hem/haar de juiste oplossing is.

Assortiment Keepershandschoenen

Binnen ons uitgebreide assortiment keepershandschoenen vallen verschillende voetbalmerken. Denk aan de populaire merken adidas en Nike. Maar ook sterke keepershandschoenen merken als StannoUhlsport, Elite Sport en RWLK. Zie je handschoenen die wij in onze collectie hebben elders tegen een lagere prijs? We vernemen dit graag. Je kunt in dit geval gebruik maken van onze laagste prijs garantie.

Pasvorm Keepershandschoenen

De pasvorm van keepershandschoenen verschilt sterk. Dit heeft te maken met de manier waarop de keepershandschoenen zijn gemaakt, maar verschilt ook per merk. Hieronder volgt een overzicht met populaire modellen:

Classic Cut / Traditionele pasvorm

De Classic Cut keeperhandschoenen zijn de traditionele handschoenen waarbij de naden zijn gestikt aan de zijkanten van de vingers. Dit zorgt voor een comfortabele fit en een bekend gevoel.

Negative Cut / Tight Cut / Negatieve naad

De Negative Cut heeft een strakke pasvorm, omdat de naden naar binnen zijn gestikt. Dit zorgt voor een strakke fit voor extra gevoel en controle.

Rollfinger

Vanwege deze techniek wordt het raakvlak groter wat het tegenhouden van ballen makkelijker maakt. Het latex gedeelte van de handpalm is als het waren door gerold naar de bovenkant van de hand. Deze techniek verhoogt de comfort van de keepershandschoenen ook.

Welke maat keepershandschoenen heb ik?

Uiteraard is het bij de keuze voor het juiste paar keepershandschoenen belangrijk om de juiste maat aan te schaffen. De voor jou benodigde maat is niet heel ingewikkeld om te bepalen. Zie onderstaande tabel en uitleg om de maat van jouw keepershandschoenen te bepalen.

Twijfel je over de juiste maat van deze keepershandschoen? Geen enkel probleem! Onderstaande maattabel als richtlijn gebruikt worden voor het kiezen van de juiste handschoenmaat.

Leg een meetlint over de knokkels van je hand. De omtrek in centimeters bepaalt welke handschoenmaat voor jou het meest geschikt is.

Mocht je er toch niet uit komen, neem dan contact op met onze klantenservice!

Omtrek in Centimeter adidas Stanno Uhlsport
14 4 4
14,5 4.5 4.5
15 5  5 4
15,5 5.5 5.5 4.5
16 6 6 5
16,5

5.5
17,5 6.5 6.5 6
18 7 7 6.5
19 7.5 7.5
7
20,5

7.5
22 8 8 8
23 8.5 8.5 8.5
24 9 9 9
26 9.5 9.5 9.5
27 10 10 10
27,5 10.5 10.5 10.5
28,5 11 11 11
Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in