Partners VoetbalDirect

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor voetbal hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het doel hiervan is om uiteindelijk jou als voetballer zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.

 

 

VoetbalDirect is sinds 2021 de officiële partner van Voetbal.nl, wat een dochteronderneming is van de KNVB. Voetbal.nl heeft ruim 1,2 miljoen gebruikers en is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Op het platform van Voetbal.nl kunnen amateurvoetballers eigenlijk alles zien.

Meer weten over deze samenwerking? Lees dan dit nieuwsbericht uit Februari 2021.

 

 

De VVCS en VoetbalDirect hebben een partnership gesloten. De VVCS (Vereniging van Contractspelers) is een Nederlandse spelersvakbond voor betaalde voetballers. De VVCS behartigt de belangen voor de spelers bij cao onderhandelingen en contractbesprekingen. 

De partnership betekent voor VVCS leden dat je bij VoetbalDirect voetbalschoenen kunt bestellen met een korting oplopend tot 30%. Voor alle overige producten geldt voor jou een korting oplopend tot 20%. (Deze korting wordt berekend over de winkeladviesprijs)

Ben jij een VVCS lid en wil je van dit aanbod gebruik maken, maak dan snel een VVCS account aan bij VoetbalDirect. Maak hier een account.

Deskundig Advies

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur & op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.
  • Bel: 03-2330046
  • Direct antwoord
  • Stel je vraag via e-mail
  • antwoord binnen 1 werkdag
  • Stel je vraag via facebook
  • antwoord binnen 1 werkdag