Partners VoetbalDirect

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor voetbal hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het doel hiervan is om uiteindelijk jou als voetballer zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.

 

 

VoetbalDirect is sinds 2021 de officiële partner van Voetbal.nl, wat een dochteronderneming is van de KNVB. Voetbal.nl heeft ruim 1,2 miljoen gebruikers en is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Op het platform van Voetbal.nl kunnen amateurvoetballers eigenlijk alles zien.

Meer weten over deze samenwerking? Lees dan dit nieuwsbericht uit Februari 2021.

 

De VVCS en VoetbalDirect zijn al ruim 10 jaar partners. Maar wat betekent ons partnership voor jou? VoetbalDirect biedt een exclusieve korting aan voor leden van de VVCS. Terwijl de grootste wereldsterren zoals Lionel Messi en Kylian Mbappé allemaal hun eigen signature schoen hebben, is dit voor het overgrote deel van de profs niet weggelegd.

Als lid van de VVCS kun je nu jouw nieuwe voetbaloutfit aanschaffen met 25 procent korting op de adviesprijs! Kies jij voor bijvoorbeeld de nieuwe adidas Predator Accuracy of ga je toch voor de nieuwste Nike Mercurial?

Om gebruik te maken van de exclusieve actie moet je ingelogd zijn op je persoonlijke VoetbalDirect account en lid zijn van de VVCS.

Nog geen VoetbalDirect account? Vraag dan snel een account aan via onderstaande link!

 Lees hier meer!

Deskundig Advies

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur & op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.
  • Bel: 03-2330046