header slider


PUMA | GAME ON Pack

Puma presenteert het nieuwe Game On Pack, bestaande uit de nieuwe Puma Future Z en Puma Ultra.

Pak de bal en neem het spel over. Iedere training, iedere wedstrijd en iedere minuut is een kans om het spel te maken. 'Game On' is een mindset die je pusht om je spel naar een hoger level te brengen. Neem het op tegen al je tegenstanders en creeër je pad naar grootsheid.


Future | Lock in. Drive them crazy.

De Puma Future Z is ontwikkeld met één specifiek doel: Het ontwikkelen van een voetbalschoen die zelfs de speelstijl van 's werelds meest dynamische spelverder verbeterd: Neymar JR. De schoen is voorzien van een gloednieuwe ADAPTIVE FUZIONFIT + COMPRESSIEBAND wat zorgt voor een optimale LOCK-IN. De Future Z biedt ondersteuning voor bewegingen die zó explosief zijn, dat ze je tegenstander helemaal gek maken. Met zijn innovatieve vorm en noppenconfiguratie is hij ontworpen om  explosieve multidirectionele bewegingen te ondersteunen.

Daarnaast is een dunne GRIP CONTROL PRO SKIN toegevoegd op de meest essentiële plekken van de schoen om je extra controle en grip op de bal te geven. Dit in combinatie met een super zachte MATRYXEVO bovenzijde, zorgt voor volledige controle over de bal tijdens het bewegen op explosieve snelheid.

Bekijk de complete Puma Game On Future collectie

Future highlights

 

...
LOCK

Adaptieve middenvoet FUZIONFIT+ compressieband voor de ultieme fit en beweeglijkheid

...
EXPLODE

Een asymmetrische DYNAMIC MOTION zool voor multidirectionele beweging en grip

...
PLAY

GRIPCONTROL PRO voor verfijnde aanraking en balcontrole

Ultra | Uncatchable Speed

De nieuwste generatie van de baanbrekende ultrasilo, ontworpen om de meest ultrasnelle voetbalschoen van het spel te leveren. De ultra 1.2 combineert het gevoel van snelheid en een explosief ontwerp, en is voorzien van een technologisch geavanceerde lichtgewicht MATRYXEVO bovenzijde met een instinctieve, op running spikes geïnspireerde, buitenzool om het ultieme snelheidswapen te creëren.

Matryxevo is een bovenkant die volledig geweven is. Een combinatie van reactieve aramidevezels en koolstofgarens zorgen voor een zachte, lichte en ondersteunende bovenkant van de schoen. De sterke en ondersteunende aramidevezels aan de zijkant van de Ultra zorgen voor LOCK-down tijdens snelle snijbewegingen, terwijl de koolstofgarens ondersteuning bieden voor reactieve versnellingen. Ook de Ultra is voorzien van een dunne GRIP CONTROL PRO SKIN en biedt op de belangrijkste gebieden van de schoen volledige controle over de bal te bieden bij het bewegen op topsnelheid. 

De bovenkant is daarnaast gebouwd vanuit een lichtgewicht PEBA SPEEDUNIT buitenzool die is voorzien van een gespleten zoolontwerp, geïnspireerd op PUMA RUNNING SPIKE DNA voor snelle acceleratie. De zoolplaat combineert subtiele 'spikes' in de voorvoet en V-vormige noppen voor een onstuitbare acceleratie en beweging.

Bekijk de complete Puma Game On Ultra collectie

 
Ultra Highlights 

...
LIGHT

Lichtgewicht MATRYXEVO bovenkant voor snelle voorwaartse bewegingen

Shop de collectie
...
SPEED

Speedunit zool voorzien van Running Spike DNA

Shop de collectie
...
FINISHING

GRIP CONTROL PRO voor controle over de bal

Shop de collectie
...
De adidas Predator Squad

De Predator wordt gedragen door sterren als Paul Pogba, Dele Alli, Marc André Ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Tessa Wullaert. Voetbalicoon David Beckham is een van boegbeelden van de adidas Predator en is als ambassadeur van adidas nog altijd zichtbaar met de Predator.

Shop de collectie

 De adidas Predator Squad
 De Predator is één van de meest populaire voetbalschoenen in de voetbalgeschiedenis.  Voetbaliconen als David Beckham, Zinedine Zidane en Steven Gerard speelde hun wedstrijden op de Predator. David Beckham komt als ambassadeur van adidas altijd naar voren rondom de verhalen van de Predator. De Predator Squad bestaat nu uit Paul Pogba, Dele Alli, Marc André Ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Tessa Wullaert.

...
Paul Pogba

De sterspeler van de adidas Predator 20 is Paul Pogba. De wereldkampioen speelt als een echte Predator en controleert de wedstrijd!

Shop nu
...
Beckham, Dele Alli en meer!

Dele Alli zal één de actieve spelers zijn op de Predator. Daarnaast is David Beckham één van de iconische spelers die speelde op adidas Predator en ook nog steeds ambassadeur is namens adidas!

Shop nu

Ontdek meer  

Shop adidas Mutator

 

...
adidas X

De X is superlicht en biedt ongekende explosiviteit en snelheid. Speel net als Salah op de X!

Shop de collectie
...
adidas Copa

De klassieke Copa, gemaakt voor comfort en een verfijnde bal aanname. Speel net als Dybala op de Copa.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

De voetbalschoenen van Lionel Messi! De Nemeziz bevat Tension Tape voor de perfecte strakke pasvorm.

Shop de collectie

 
Populaire modellen