header slider


Puma | Spectra Pack

Geweldig is overal. In de straten, kooien en parken, en de belofte die je jezelf doet: nooit meer achterom kijken en nooit opgeven. Om welke reden dan ook. Geweldig begint waar “middelmatig”, “oké” en “goed” ophoudt. Het Spectra Pack bevat heldere, briljante graphics die zijn geïnspireerd op banden met gebroken kleuren, die je dwingen om verder te kijken dan het gewone en momenten te creëren die betekenis en belang geven aan de sport: van de laatste wedstrijden van de competitie tot de finales van grote internationale kampioenschappen.

Shop nu het PUMA Spectra Pack.

 
Populaire modellen

 

 
FUTURE Z | Spectra

...
FusionFit+

Deze revolutionaire voetbalschoen wijkt van de gebaande paden af, doordat deze voorzien is van FusionFit+ Adaptivetechnologie waarbij de middenvoet goed omsloten is


...
GripControl Pro

GripControl Pro: PUMA’s coating voor een doorslaggevende controle over de bal tijdens het aanvallen.
Profiteer van explosieve bewegingen in meerdere richtingen en GripControl Pro elementen voor de best mogelijke balcontrole.

ULTRA | Spectra

 

...
Ultra-snelle zool

Ultra-fast Peba SpeedUnit: PUMA’s zool met typische hardloopspikes (Future Z 2.1) voor snelle acceleratie.
...
GripControl Pro

Deze kicksen zijn gemaakt voor snelheid, hebben een geavanceerd, ultrazacht bovenwerk en zijn licht in gewicht. Dat betekent dat je zelfs bij topsnelheden perfecte balcontrole hebt. Acceleratie, snelheid, controle: deze schoenen geven jou dat allemaal.

...
Nog meer lezen over het Nike Black X Prism Pack?

Onze eigen blogger heeft de schoenen uit het Nike Black X Prism Pack uitgebreid getest en ze heeft haar bevindingen speciaal voor jou al op een rijtje gezet.

Lees meer

 De adidas Predator Squad
 De Predator is één van de meest populaire voetbalschoenen in de voetbalgeschiedenis.  Voetbaliconen als David Beckham, Zinedine Zidane en Steven Gerard speelde hun wedstrijden op de Predator. David Beckham komt als ambassadeur van adidas altijd naar voren rondom de verhalen van de Predator. De Predator Squad bestaat nu uit Paul Pogba, Dele Alli, Marc André Ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Tessa Wullaert.

...
Paul Pogba

De sterspeler van de adidas Predator 20 is Paul Pogba. De wereldkampioen speelt als een echte Predator en controleert de wedstrijd!

Shop nu
...
Beckham, Dele Alli en meer!

Dele Alli zal één de actieve spelers zijn op de Predator. Daarnaast is David Beckham één van de iconische spelers die speelde op adidas Predator en ook nog steeds ambassadeur is namens adidas!

Shop nu

Ontdek meer  

...
Nog meer lezen over het Puma Spectra Pack?

Wij hebben het Puma Spectra Pack al eerder onder de loep genomen en onze bevindingen speciaal voor jou al op een rijtje gezet.

Lees meer

Shop adidas Superlative

 

...
adidas X

De X is superlicht en biedt ongekende explosiviteit en snelheid. Speel net als Salah op de X!

Shop de collectie
...
adidas Copa

De klassieke Copa, gemaakt voor comfort en een verfijnde bal aanname. Speel net als Dybala op de Copa.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

De voetbalschoenen van Lionel Messi! De Nemeziz bevat Tension Tape voor de perfecte strakke pasvorm.

Shop de collectie