header slider


Uhlsport Alliance 20/21

De nieuwe collectie Uhlsport keepershandschoenen vind je nu online. De  collectie is gemaakt voor elke keeper die zijn goal schoon wilt houden. Presteer optimaal in alle omstandigheden en kies voor Uhlsport Alliance!

Uhlsport is één van de weinige merken met specifieke focus op keepers. Dit zie je terug in de verschillende soorten grip van hoge kwaliteit. Vandaar dat vele keepers graag kiezen voor Uhlsport.

Bekijk de complete Uhlsport Alliance collectie

Uhlsport Highlights

 

...
Superieure Grip

De foam van de Uhlsport Alliance collectie biedt extreme goede grip in alle omstandigheden.

...
Verfijnde pasvorm

De Uhlsport collectie is geliefd bij keepers door o.a. de verfijnde pasvorm.

...
Elastische bandage

De elastische bandage past zich aan naar jouw wensen.

De verschillende modellen van Uhlsport

De Uhlsport Alliance collectie kun je onderverdelen in verschillende modellen, deze hebben allen een verschillende prijs. Online verkrijgbaar bij ons zijn de Supergrip, Absolutgrip, Supersoft en Starter soft modellen. Allemaal stuk voor stuk sterke handschoenen. De Absolutegrip is een takedown van de absolute topversie, de Supergrip, en heeft nog steeds een waanzinnig goede grip door de gepatenteerde Absolutegrip foam, en is beschikbaar in maar liefst 4 verschillende varianten. De Absolutegrip lijn heeft een fantastische prijs kwaliteit verhouding en beschikt ook over het nieuwe Dual Fix Entry systeem

Daaronder zijn de Supersoft , de Soft (met de speciale Uhlsport Flexframe vingerbescherming) en de Startersoft in verschillende prijsklasses beschikbaar, zodat er voor ieder budget een handschoen van dit absolute topkeepersmerk beschikbaar is

 

Bekijk de complete collectie van Uhlsport

 

 
Shop je favoriete Predator 

...
Met sok

De adidas Predator met sok biedt de speler extra stabililiteit en controle in de wedstrijd.

Shop de collectie
...
Veterloos

Bekijk alle Predator voetbalschoenen zonder veters. Meer grip, meer controle!

Shop de collectie
...
Predator 20.1

Het topmodel van de adidas Predator met de nieuwste technologie, adidas Demonskin!

Shop de collectie
...
Uhlsport Alliance Squad

 De Uhlsport keepershandschoen is geliefd bij elke keeper dus ook bij de profkeepers. De Uhlsport Alliance collectie wordt gedragen door onder andere Areola van Fulham. Daarnaast dragen verschillende keepers in de Duitse competitie de nieuwe Alliance handschoen, denk aan Mathenia en Baumann.

Shop de collectie

 De Uhlsport Alliance Squad
 De Uhlsport keepershandschoen is geliefd bij elke keeper dus ook bij de profkeepers. De Uhlsport Alliance collectie wordt gedragen door onder andere Areola van Paris Saint-Germain. Daarnaast dragen verschillende keepers in de Duitse competitie de nieuwe Alliance handschoen, denk aan Mathenia en Baumann.

...
Paul Pogba

De sterspeler van de adidas Predator 20 is Paul Pogba. De wereldkampioen speelt als een echte Predator en controleert de wedstrijd!

Shop nu
...
Beckham, Dele Alli en meer!

Dele Alli zal één de actieve spelers zijn op de Predator. Daarnaast is David Beckham één van de iconische spelers die speelde op adidas Predator en ook nog steeds ambassadeur is namens adidas!

Shop nu

Ontdek meer  

Shop adidas Mutator

 

...
adidas X

De X is superlicht en biedt ongekende explosiviteit en snelheid. Speel net als Salah op de X!

Shop de collectie
...
adidas Copa

De klassieke Copa, gemaakt voor comfort en een verfijnde bal aanname. Speel net als Dybala op de Copa.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

De voetbalschoenen van Lionel Messi! De Nemeziz bevat Tension Tape voor de perfecte strakke pasvorm.

Shop de collectie

 
UHLSPORT Keeperskleding

 

Naast de nieuwe Keepershandschoenen collectie vind je ook nieuwe kledingssets online. Maak je Uhlsport Keepersoutfit compleet met de Uhlsport keeperskledingcollectie. Trainingspakken en sets met de juiste bescherming voor elke keeper. 

Shop Uhlsport keeperskleding