Voetbal trainingspakken

De trainingspak is niet meer alleen voor op het veld. Naast het functionele gebruik van de trainingspakken zie je ze steeds vaker op straat gedragen worden als vrijetijdskleding. Bij VoetbalDirect vind je een breed aanbod van voetbal trainingspakken. Vind de trainingspak van je favoriete voetbalclub of kies voor bijvoorbeeld voor een pak uit de Nike Academy collectie zonder clublogo's. De trainingspakken zijn altijd tweedelig, bestaande uit een top en een lange broek.

Merken trainingspakken

In onze webshop vind je vele trainingspakken van verschillende merken. Vind Nike trainingspakken van verschillende collectie zoals de Squad collectie. Of van clubs als FC Barcelona, Chelsea en PSG. Fan van Bayern Munchen, Ajax of Real Madrid? Kies dan een van de adidas trainingspakken. Naast Nike en adidas vind je bij VoetbalDirect onder andere ook Hummel trainingspakken, Under Armour, en Puma trainingspakken.

Kinder Trainingspakken

Naast de voetbal trainingspakken voor senioren, heeft VoetbalDirect een breed assortiment voetbaltrainingspakken voor kinderen. De trainingspakken voor kinderen zijn vaak iets goedkoper dan de volwassen trainingspak en hebben een kinder pasvorm. De kinder trainingspakken zijn beschikbaar van maat 92 tot 176.

Kleuren trainingspakken

Ben je op zoek naar een trainingspak in een bepaalde kleur? Bij VoetbalDirect vind je trainingspakken in vele kleuren! Hieronder vind je een lijst met alle kleuren trainingspakken die je kunt vinden bij VoetbalDirect:

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in