Nike Academy Series

De Nike Academy Series is een collectie voetbalkleding bestaand uit Drill en Trainings Tops, lange broeken, voetbalshirts, voetbalbroekjes, voetbal trainingspakken en truien. De Academy kleding van Nike hebben simplistische designs en komen vaak in basic kleuren zoals zwart, blauw en rood. Voor de voetballer vind je een volledige outfit zodat jij klaar bent voor trainingen en wedstrijden in alle omstandigheden.

Nike Academy 16

Na het daverende succes van de Nike Academy 14 lijn is er voor het jaar 2016 een nieuwe collectie uitgebracht. Daarom wordt de Nike Academy Series ook wel eens aangegeven als Nike Academy 16.

Nike Academy Trainingspak en andere producttypen

De Nike Academy Tracksuit is een veel gekocht product. Het trainingspak van Nike is ideaal voor clubteams, maar ook voor individuen die van de kwaliteit van het merk Nike houden. Het pak is makkelijk aan en uit te trekken vanwege de ritssluitingen. Ideaal dus voor een warming-up of op de fiets naar de training! Het Nike Academy Trainingspak is tweedelig en bestaat uit een vest met rits en een lange broek. De Nike Academy broek is van polyester gemaakt en gemakkelijk aan en uit te trekken door de ritssluitingen bij de pijpen. Als je de rits opent kun je de broek gemakkelijk over je schoenen aan of uit doen. Je hoeft dus niet eerst je schoenen uit te doen!

Nike Academy Series Dames, Heren en Kinderen

Nike Academy is voor iedereen beschikbaar. De speciale Nike Academy Dames Kleding heeft een strakkere pasvorm en is gevormd naar het lichaam van de vrouw. De Nike Academy Series kleding is ook verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in