Kunstgras voetbalschoenen, AG voetbalschoenen

Vind je kunstgrasschoenen bij VoetbalDirect, speciaal gemaakt voor het trainen of spelen van wedstrijden op kunstgras. Deze ag voetbalschoenen hebben speciale noppen die zorgen voor een betere grip en stabiliteit op de kunstgrasvelden.

Merken voetbalschoenen voor kunstgras

In Nederland komen steeds meer kunstgrasvelden en het aanbod van kunstgras voetbalschoenen wordt daarom ook steeds groter. Nike heeft kunstgras versies van al hun voetbalschoenen. Zo vind je altijd je favoriete Nike kunstgras voetbalschoenen model die je kan dragen op het kunstgras! Ben je fan van adidas? Dan kies je bij VoetbalDirect uit verschillend adidas kunstgras voetbalschoenen. In onze webshop vind je ook kunstgrasvoetbalschoenen van Cruyff, New Balance en 1911 Cinquestelle. Bekijk ook de zwarte kunstgrasschoenen!

Wat zijn AG voetbalschoenen?

AG staat voor artificial grass, in het Nederlands vertaald 'kunstgras'. De meeste merken geven de voetbal kunstgrasschoenen aan met een afkorting en voor kunstgras is dit dus AG.

Waarom zou ik voetbalschoenen voor kunstgras kopen?

Naast de speciale eigenschappen van ag voetbalschoenen voor kunstgras vervalt je garantie bij de meeste bedrijven als bijvoorbeeld je met lange noppen op kunstgras gaat spelen. Die schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor natuurgras en gaan daarom sneller stuk op het wat stuggere kunstgras. Als je vaker op kunstgras speelt kies dan voor een AG schoen!

Kunstgras voetbalschoenen
Naar welk merk ben je op zoek?
Filteren
Gekozen filters
  1. Ondergrond AG - Kunstgras Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 68

Pagina
Filteren
  1. - 17%
    adidas Predator Edge .2 MG
    adidas Predator Edge .2 MG
    Vanaf € 114,95 Normale prijs € 140,00
Kies een eigenschap?

Producten 1-30 van 68

Pagina
Filteren