adidas Voetbalschoenen

adidas en voetbal, ze gaan al jaren hand in hand. Voor de nieuwste adidas voetbalschoenen ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De ruime collectie adidas voetbalschoenen bevat schoenen voor elk type speler, van elk niveau. Moeite met het kiezen van het perfecte paar adidas voetbalschoenen? Geen probleem! Maak gebruik van onze kosteloze retourservice of ruil de voetbalschoenen gratis om voor een ander paar.


Online kopen

Je adidas voetbalschoenen koop je éénvoudig online in onze webshop. Selecteer je maat, het type noppen of je ondergrond en kies voor het door jou gewenste materiaal. Maak vervolgens een keuze uit de adidas voetbalschoenen! Twijfel je over de maat van jouw voetbalschoenen? Geen probleem! Ook de complete collectie voetbalschoenen van adidas kun je kosteloos retour sturen. Ook omruilen is geen probleem en voor jou als klant van VoetbalDirect gratis.

 

Historie

adidas is al sinds de jaren 20 van de 19e eeuw betrokken bij de ontwikkeling van voetbalschoenen. Rond 1925 kwamen de Duitse broers Adolf en Rudolf Dassler met de eerste adidas voetbalschoenen met verwisselbare noppen. Perfect om je schoenen aan te passen aan de weersomstandigheden. In 1954 wisten de Duitsers mede door deze revolutionaire schoenen de overwinning te behalen bij het WK van 1954. De jaren na dit WK was adidas veel bezig met de ontwikkeling van lichtere voetbalschoenen. Dit deden ze mede door het gebruik van synthetische stoffen. Tijdens het WK van 1966 droeg maar liefst 70% van de spelers adidas voetbalschoenen. Een absoluut knappe prestatie van het, van oorsprong, Duitse merk. In de jaren 70 lanceerde adidas de adidas Copa Mundial. Tot op heden de populairste voetbalschoen. De adidas Copa Mundial is gemaakt van kangoeroeleer en heeft een klassieke uitstraling. De schoen is geschikt voor ieder type speler en iedere positie. Voor veel voetballers een reden om bij deze schoen te blijven. Na de jaren 70 kwamen er nog veel meer collecties adidas voetbalschoenen op de markt, tot op heden is het merk het grootste merk als het gaat om de verkoop van voetbalschoenen wereldwijd.

 

Kleuren adidas voetbalschoenen

Soms ben je gewoon op zoek naar een adidas voetbalschoen in een bepaalde kleur! Gebruik de volgende links om de pagina's te tonen van adidas voetbalschoenen in een bepaalde kleur:

 

Collecties

adidas Predator voetbalschoenen

De adidas Predator is sinds eind 2017 weer beschikbaar. Het populaire model, dat onder andere gedragen werd door Zidane en Beckham, bevat de nieuwste en beste adidas technologieën. Kies voor de adidas Predator voetbalschoenen.

adidas ACE Voetbalschoenen
De adidas voetbalschoenen voor de controleur of spelverdeler. Ben je niet te stoppen? De regiseur in de verdediging of op het middenveld? Dan ben je ACE! Kies voor adidas ACE voetbalschoenen!

adidas X Voetbalschoenen
Puur, je voetbalt op intuïtie, je zoekt je tegenstanders maar al te graag op! Herken jij jezelf hierin? Dan ben je X! De schoen voor de creatieve, aanvallend ingestelde speler die bij elke aanval betrokken is. Bekijk hier alle adidas X voetbalschoenen!

adidas Classics
Ben jij de klassieke speler die kiest voor leer, voor zwart en voor een stabiele uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij onze adidas Classics collectie! Vind onder andere de adidas Copa Mundial en en andere klassiekers. Bekijk de adidas Classics voetbalschoenen hier!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in