Voetbalschoenen

Nike Voetbalschoenen

Koop je Nike voetbalschoenen voordelig en snel bij VoetbalDirect! Kun je niet kiezen? Of twijfel je over je maat? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze gratis retourservice of ruil je Nike voetbalschoenen gratis om!
Nike en voetbalschoenen zijn de perfecte combinatie. De ruime collectie Nike Voetbalschoenen geeft iedere voetballer voldoende keuze om de perfecte voetbalschoenen te kiezen die passen bij jouw speltype! Binnen de verschillende collecties is er bij de ontwikkeling van de Nike voetbalschoenen aandacht besteed aan de verschillen niveaus en speelstijlen.

 

Nike Voetbalschoenen in een bepaalde kleur

Ben je op zoek naar Nike voetbalschoenen in een kleur naar jouw keuze? Bij VoetbalDirect vind je onder andere de volgende kleuren voetbalschoenen:

Nike Voetbalschoenen Collecties

De voetbalschoenen van Nike zijn onderverdeeld in verschillende collecties namelijk de Mercurial, Hypervenom, Magista, Tiempo en de Premier. De Nike Mercurial Voetbalschoenen zijn voor de aanvallende en vliegensvlugge buitenspelers die met een onverwachte beweging de verdediger verschalkt. De Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn ontworpen voor de dodelijke afmakers voor de goal. De Nike Magista voetbalschoenen zijn gemaakt voor de spelbepaler die met een briljant moment de wedstrijd open kan breken. De Nike Tiempo Voetbalschoenen zijn speciaal voor de controleurs die spelen met gevoel. De Nike Premier voetbalschoen is een klassieker gemaakt van leder.

Onder elke collectie heeft VoetbalDirect een breed assortiment aan voetbalschoenen voor elk ondergrond! Zo zijn er voetbalschoenen voor op droge natuurgrasvelden namelijk FG zolen, SG zolen voor drassige grasvelden, AG zolen voor kunstgrasvelden, indoor zalen en tegenwoordig zijn er ook multiground zolen die voor kunstgras en normaal gras gebruikt kunnen worden,

Online kopen

Het kopen van je Nike Voetbalschoenen doe je voordelig en snel online in onze webshop. Maak eerst een keuze voor het type noppen of je ondergrond, en selecteer het door jou gewenste materiaal. Nike heeft voetbalschoenen van leer en kunststof. Heb je in het verleden geen Nike voetbalschoenen gehad, en vind je het dus lastig om een maat te kiezen? Geen probleem! Je kunt bij VoetbalDirect altijd kosteloos retourneren.

Historie

Nike introduceerde zijn eerste voetbalschoenen in 1971. De voetbalschoenen kenmerkten zich uiteraard door het gebruik van de bekende swoosh. Helaas voor Nike bleek de kwaliteit van de schoen niet wat men in deze tijd verwachtte van een voetbalschoen en werd het een kort avontuur voor Nike op de markt voor Voetbalschoenen.

In 1978 kwam Nike terug binnen de voetbalwereld. Na succesvolle jaren als hardloopmerk kwam Nike met een noodvaart terug op de voetbalmarkt. Binnen een aantal jaar was Nike sponsor van 10 nationale teams en 40 grote spelers uit de grootste nationale competities. In 1982 bleek dan ook de kracht van Nike voetbalschoenen. Aston Villa bereikte de finale van de Europa Cup met alle basisspelers op Nike voetbalschoenen. Deze finale werd tevens gewonnen en is tot nu toe de enige gewonnen Europa Cup voor de Engelse club.

Na deze periode was er voor Nike en veel voetballers op de wereld geen weg meer terug.  In 1994 speelden 8 Braziliaanse sterren het WK op de Nike Tiempo waarna in 1996 de Nike Air GX voetbalschoenen volgden. Vanaf 1997 kwamen er synthetische Nike voetbalschoenen op de markt. Een waanzinnige uitvinding die schoenen lichter en sneller maakte. Veel spelers wilden niet meer terug naar de leren schoenen.

De laatste jaren is Nike samen met concurrent adidas dominant op de voetbalmarkt. Ze zijn sponsor van vele grote clubs en tevens zijn er grote sterren te bewonderen op Nike voetbalschoenen. Denk aan Cristiano Ronaldo, Neymar, Ronaldinho, Götze, Boateng, Lewandowski, Sterling en vele andere opkomende talenten.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in