Voetbalschoenen

Nike Phantom Fire Voetbalschoenen

Op zoek naar schoenen uit het Phantom Fire Pack van Nike? Dan ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De Nike Phantom Fire Voetbalschoenen Pack is speciaal gemaakt voor de echte voetballiefhebber. VoetbalDirect heeft verschillende soorten modellen uit het Phantom Fire Pack, namelijk de Nike Phantom Venom en de Nike Phantom Vision.

Over het Phantom Fire Pack

Wat direct opvalt aan het Phantom Fire Pack is de kleur. De roze kleur komt opvallend veel terug in het design van het pack.

Spelers die in het 2018/2019 seizoen grote succes hebben gevierd zullen de komende weken de switch maken naar schoenen uit het Phantom Fire Pack. Onder deze spelers vallen onder meer Raheem Sterling, Kevin de Bruyne, Robert Lewandowski, Edinson Cavani en Marco Verratti.

Nike Phantom Fire schoenen online kopen

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel jouw nieuwe Nike Phantom Fire voetbalschoenen. Kies jouw favoriete voetbalschoen met de juiste ondergrond, maat, en maak indien gewenst gebruik van ShoeID voor een unieke schoen. Rond de bestelling af en wij zorgen ervoor dat jij als een van de eerste met de Phantom Fire voetbalschoenen rondloopt!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in