Voetbalschoenen

Nike Phantom Venom Voetbalschoenen

De nieuwste Nike Phantom Venom voetbalschoenen shop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. De Phantom Venon lijn is afkomstig uit de Nike Phantom campagne bestaande uit de Vision en de Venom.

Verschillende ondergronden Phantom Venom Voetbalschoenen

adidas Phantom Venom collectie heeft schoenen voor elk ondergrond. Dus dat betekent schoenen voor natuurgras, kunstgras, multiground, indoor en turfondergrond.

Nike Phantom Venom modellen

De Phantom Venom lijn van Nike bestaat uit meerdere modellen namelijk de Elite, de Club, de Pro en de Academy. Allen hebben een ander prijspunt. De Nike Phantom Venom Elite is bijvoorbeeld het duurste model met de meest geavanceerde technieken in de schoen verwerkt. De Phantom Venom Pro volgt daarop, daarna komt de Academy en de Club. Alle modellen hebben de kwaliteitseisen doorstaan van Nike alleen bevat de een iets beter en duurzaam materiaal dan de ander. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om met Nike Phantom Venom schoenen te schitteren op het veld.

Precisie en controle met de Phantom

De Phantom Venom is gemaakt voor de echte koele afmaker die met scherp schiet. Denk aan een Lewandoski of een Lacazette!

Pasvorm van de Nike Phantom Venom schoen

De Phantom Venom Nike schoen heeft een strakke en nauwsluitende pasvorm, dit zorgt voor optimaal gevoel met de bal en de grond. De Phantom Venom is gemaakt voor de echte killer in het veld die elk moment kan wegdraaien in alle richtingen.

Nike Phantom Venom Technologie

De Phantom Venom bevat een geïntegreerde bootie van Quadfit mesh, dit past zich optimaal aan met jouw voet. Voor optimaal contact met de bal en een superieure pasvorm. Daarbij zorgt het FlyKnit materiaal voor extra lock-down en een ultieme balgevoel dankzij de textuur. De ghost lace system zorgt dat de Nike Phantom Venom schoen nog meer contact heeft met de bal, omdat de veters niet in de weg zitten.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in