Voetbalschoenen

Under Armour Voetbalschoenen

Under Armour is één van de grootste sportmerken van de wereld terwijl het merk nog relatief jong is. Under Armour is opgericht in 1996 en wordt gezien als de grootste sportconcurrent van Nike en adidas. Ook in de voetbalwereld zijn de voetsporen van Under Armour langzaam maar zeker te zien. Steeds meer club- en landenteams hebben Under Armour als shirtsponsor, maar ook spelers kiezen steeds vaker voor het ‘andere’ Amerikaanse sportmerk. Onze eigen Memphis Depay, maar ook Arsenal middenvelder en Zwitsers international Granit Xhaka spelen hun wedstrijden op Under Armour voetbalschoenen!

 

Modellen Under Armour Schoenen

De Under Armour voetbalschoenen zijn verkrijgbaar bij VoetbalDirect in verschillende modellen voor volwassen en kinderen. Deze verschillende modellen hebben ook per model een ander prijspunt. Dit komt door verschillende technologieën die zijn toegepast op de schoen. Hoe hoger de prijs, hoe meer van deze technologieën de Under Armour schoen heeft.

VoetbalDirect heeft Under Armour voetbalschoenen beschikbaar voor elk type ondergrond. De Under Armour FG (Firm Ground) voetbalschoenen heeft de meest voorkomende zool. Deze zool is bedoeld voor normale natuurgrasvelden. De TF (Turfschoenen) zool is speciaal ontworpen voor kort kunstgras. Door de meerdere kleine korte noppen blijf je minder snel vaststaan in het stroeve veld. De SG (Soft Ground) zool is ontworpen met iets langere noppen voor een betere grip op een drassig en nat grasveld.

 

Collecties

Binnen het merk Under Armour zijn er onder andere deze twee verschillende collecties voetbalschoenen: Spotlight en ClutchFit.

Under Armour Spotlight
De Under Armour Spotlight voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor de echte snelheidsduivels die houden van uitzonderlijk comfort. Vandaar dat onze landgenoot Memphis Depay zijn wedstrijd speelt op de Under Armour Spotlight. Ben jij net zo’n snelheidsmaniak als Memphis Depay en hou je van ontzettend comfortabele schoenen? Dan is de Under Armour Spotlight echt iets voor jou!

Under Armour ClutchFit
De Under Armour ClutchFit voetbalschoenen zijn speciaal gecreëerd voor de ultieme spelmaker op het middenveld die houdt van een geweldig comfort. Vandaar dat Arsenal middenvelder Granit Xhaka zijn wedstrijden speelt op de Under Armour ClutchFit. Ben jij net als Xhaka de echte spelverdeler van jouw team en hou je van een goede comfortabele schoen? Dan is de Under Armour ClutchFit echt iets voor jou!

 

Under Armour aanbieding

Met enig regelmaat bieden wij prijsverlagingen aan bij onze producten en dus ook bij de Under Armour Voetbalschoenen. Hou ons website dus met regelmaat in de gaten om te kijken of er leuke Under Armour voetbalschoenen sale is.

Personalisatie 
 

Vaak komen professionele voetballers met gepersonaliseerde schoenen het veld op. Zou jij ook een naam op je schoen willen? Dan ben je bij VoetbalDirect op het juiste adres! Als je jouw nieuwe voetbalschoenen online besteld, en je vinkt de optie om jouw schoenen te laten personaliseren aan, dan zetten wij de gewenste naam met onze speciale borduurmachine op jouw paar schoenen! Zo speel jij, net als de profs, met een naam op je schoenen. Ruilen is dan helaas niet meer mogelijk, maar je behoud natuurlijk gewoon je garantie!


Heb je vragen overgehouden over de Under Armour voetbalschoenen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij zullen antwoord geven op al jouw vragen!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in