Voetbalschoenen

adidas Copa voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas Copa voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. Deze voetbalschoenen zijn in 2016 uitgebracht om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse voetbal met zich meebrengt, maar toch de klassieke stijl te behouden. Het spel is namelijk erg veranderd, maar dit betekent niet dat er niet meer gevoetbald kan worden op een mooie klassieke voetbalschoen. De adidas Copa 19 voetbalschoen is een klassieke schoen in een modern jasje, perfect voor de klassieke allrounder! De Copa 19 wordt gedragen door Paulo Dybala, de sterspeler van Juventus. 

adidas Copa 19.1, adidas Copa 19.2, 19.3 en 19.4 

De adidas Copa collectie is onderverdeeld in verschillende modellen. Qua prijsrange is de adidas Copa 19.1 het topmodel en de 19.4 het goedkoopste. De meest populaire modellen zijn de Copa 19.2 en Copa 19.3 modellen. Alle 4 de modellen zijn daarnaast weer beschikbaar in kunstgrasversies, turfschoenen, FG schoenen en meer. Per seizoen verschilt het welke modellen en kleuren er beschikbaar zijn dus neem gerust contact op met onze klantenservice voor vragen of kom een andere keer terug op deze pagina.

adidas Copa 19.1

De adidas Copa 19.1 is de schoen gedragen door spelers als Paulo Dybala. Dit topmodel bevat o.a. kangoeroeleer, X-ray voorvoetframe, Ortholite inlegzool en een robuuste Exofram-plaat buitenzool, dit voor een perfecte pasvorm en ideal balgevoel. De adidas Copa 19.1 is online verkrijgbaar voor jong en oud, daarnaast is de schoen verkrijgbaar voor grasvelden en kunstgrasvelden. De kunstgras versie herken je door AG in de titel, adidas Copa 19.1 AG.

adidas Copa 19.2 

De adidas Copa 19.2 is een prijspunt lager dan de 19.1 en is erg populair bij de fanatieke amateurvoetballer. De adidas Copa 19.2 modellen is beschikbaar voor jong en oud, en ook voor verschillende ondergronden. Zo heb je de adidas Copa 19.2 AG, adidas Copa 19.2 TF en de adidas Copa 19.2 FG. 

adidas Copa 19.3

De adidas Copa 19.3 is ideaal voor de recreatieve voetballer die een voetbalschoen van kwaliteit wilt, maar niet teveel wilt betalen. De adidas Copa 19.3 is beschikbaar voor senioren en voor kids. Daarnaast kun je voor elk ondergrond een adidas Copa 19.3 model kopen, denk aan de adidas Copa 19.3 indoor en adidas Copa 19.3 AG. 

adidas Copa 19.4

De adidas Copa 19.4 voetbalschoen is ook ideaal voor de recreatieve voetballer en dit is de minst geavanceerde model. De adidas Copa 19.4 voetbalschoen is beschikbaar voor jong en oud, en voor verschillende ondergronden. De adidas Copa 19.4 TF is bijvoorbeeld erg populair!

 

adidas Copa kids en dames

De adidas Copa voetbalschoen is verkrijgbaar in senior en junior maten. De adidas Copa voor senioren kan gemakkelijk gedragen worden door dames. De schoen is van leer en vormt zich goed om de voet. De junior maten zijn voor de adidas Copa kids voetbalschoenen.

Zwarte adidas Copa en meer

De adidas Copa is vaak verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van de campagne die adidas op dat moment voert. De meest populaire kleuren zijn de zwart rode adidas Copa of de all black adidas Copa. De zwarte adidas Copa voetbalschoen kun je in een gemakelijk overzicht vinden door te filteren op kleur zwart.

Technologieën

De adidas Copa is de nieuwste toevoegingen binnen de adidas voetbalschoenen. Het is een moderne schoen gebaseerd op de voetbalschoen klassieker: de Copa Mundial. Alle geweldige kanten van de Copa Mundial zijn verwerkt in deze moderne klassieker. Het bovenwerk is speciaal gemaakt van kangoeroeleer wat zich perfect naar de voeten vormt. Met de speciaal ontwikkelde pasvorm tilt de schoen jouw skills tot nieuwe hoogtes. De ultieme pasvorm wordt nog extra gestimuleerd door speciaal ontwikkelde compressie-tong. Hierdoor sta je steviger in je schoenen door middel van de extra stabiliteit die deze compressie-tong met zich mee brengt.

De loopzool is ook erg ver doorontwikkeld. De zool is ten opzichte van de Copa Mundial een stuk lichter wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De kegelvormige noppen zijn wel behouden. Hiermee sta je stevig in de schoenen, maar blijf je ontzettend wendbaar. Door de kegelvormige noppen blijf je niet snel vasthaken in het gras wat soms erg stroef kan zijn. De zo gehete SPRINTFRAME constructie zorgt voor de perfecte balans tussen lichtgewicht en stabiliteit.

Heb je vragen over de adidas Copa voetbalschoenen die wij hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in