Voetbalschoenen

Nike Mercurial Voetbalschoenen

De nieuwste collectie Nike Mercurial voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Mercurial is speciaal ontworpen voor spelers met explosieve snelheid. Deze schoen wordt daarom niet voor niets gedragen door wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Neymar en Raheem Sterling. Deze snelheidsduivels laten elke verdediger de hielen zien met de Mercurial voetbalschoen.

De Nike Mercurial werd voor het eerst gelanceerd in 1998. Geïnspireerd en speciaal ontworpen voor de Braziliaanse superster van dat moment: Ronaldo. Hij droeg deze schoenen voor het eerst op het Wereldkampioenschap van 1998 in Frankrijk.

 

Modellen

De Mercurial silo bestaat uit verschillende modellen voor heren en kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Mercurial voetbalschoenen met een hoger prijspunt zal dan ook meer technologieën bevatten dan de goedkopere variant. Hieronder vind je de modellen gerangschikt van instapmodel tot het topmodel:

  • Nike Mercurial Vortex
  • Nike Mercurial Victory
  • Nike Mecurial Veloce
  • Nike Mercurial Vapor
  • Nike Mercurial Superfly

In de Mercurial silo zijn er natuurlijk ook verschillende typen zolen. De AG-zool is speciaal ontworpen voor kunstgras, de FG zool zijn bedoeld voor de stevige natuurgrasvelden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook indoor schoenen beschikbaar binnen de Mercurial-lijn.

 

Technologieën

Nike heeft in de Mercurial collectie verschillende technologieën gebruikt. Hierdoor voldoet de Mercurial zo goed aan de behoefte van de wereldtoppers. De NikeSkin upper is een speciale techniek die voor meer balgevoel zorgt.

De Mercurial voetbalschoen wordt voornamelijk gedragen door spelers die over een enorme snelheid beschikken. Hier heeft Nike dan ook veel aandacht aan besteed. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn namelijk de lichtste Nike voetbalschoenen die er zijn! Daarnaast zit de Mercurial schoen strak om je voet waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Mede door deze twee geweldige eigenschappen merk je haast niet dat je schoenen draagt! Natuurlijk heeft de Mercurial ook een eigen, originele noppenconstructie. De zool is gemaakt van gecomprimeerd nylon wat zorgt voor het ultieme loopvermogen. Door de haakvormige noppen is de grip die hebt op het veld optimaal. Hierdoor ben je tijdens elk moment van de wedstrijd helemaal klaar om gelanceerd te worden en alle tegenstanders je hielen te laten zien. Al deze eigenschappen dragen bij aan de explosieve snelheid van de Nike Mercurial!

Tijdens het wereldkampioenschap van 2014 in Brazilië kwam Nike met iets totaal nieuws: De zogenaamde FlyKnit. Dit sokje zag er op het begin ietwat gek uit, maar is nu niet meer weg te denken bij de Mercurial silo. Deze Flyknit constructie zorgt voor de ultieme pasvorm omdat de schoen naadloos aansluit op de huid.

Omdat spelers in allerlei weersomstandigheden op het veld moeten blijven presteren heeft Nike een All Conditions Control (ACC) ontwikkeld. Deze speciale technologie zorgt er voor dat de schoen hetzelfde blijft presterren ongeacht de weersomstandigheden.

Heb je vragen over de Nike Mercurial voetbalschoen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in