Voetbalschoenen

adidas Predator

De immens populaire adidas Predator voetbalschoenen mag ondertussen als klassieker worden beschouwd en is volop verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Predator voetbalschoen is onder andere populair geworden door spelers zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká en zal dus nu weer beschikbaar zijn in zowel senior als junior modellen.

adidas Predator 19.1, 19.2 en meer modellen

De adidas Predator collectie zal, net als zijn voorganger de adidas Ace, worden onderverdeeld in verschillende modellen. De adidas Predator 19.1 is het een topmodel uit de adidas Predator collectie, maar is voor spelers die de voorkeur geven aan voetbalschoenen met veters. Naast de 19.1 bevat de collectie ook de adidas Predator 19.2 en 19.3. Per seizoen verschilt het welke modellen en kleuren beschikbaar zijn bij VoetbalDirect. Neem dus gerust contact op met de klantenservice of kom een andere keer terug als jouw gewenste model of kleur er niet bij staat.

adidas Predator voor kids en dames

De adidas Predator zijn beschikbaar in senior en junior maten. De senior maten kunnen prima gedragen worden in het damesvoetbal. Voor de kinderen zijn er speciale junior versies gemaakt, overzicht kan je vinden op de adidas Predator kids pagina. De Predator is namelijk niet alleen geliefd bij de senioren, ook de kinderen dragen graag de predator voetbalschoen. 

Verschillende kleuren van de adidas Predator schoen

De Predator schoen collectie is online verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van welke campagne actief is. Zo heb je de adidas Team Mode campagne gehad in 2018 waarbij de Predator gewoon zwart-rood was, maar tijdens de Spectral Mode waren de adidas Predators weer roze. De meeste populaire Predator van adidas blijft toch de zwarte adidas Predator voetbalschoen!

Type ondergronden voor de Predator Silo

De adidas Predator is verkrijgbaar in verschillende modellen voor verschillende ondergronden. Zo heb je de adidas Predator FG, TF, Indoor en AG. Voor elk ondergrond is er een Predator schoen voor jou te vinden. Twijfel je over welk model voor jou de juiste is? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder met de keuze naar de juiste Predator voetbalschoen. 

Technologie van de adidas Predator

De Predator voetbalschoen bevat verschillende technieken en technologieën, de belangrijkste zijn de Controlskin technologie en de ControlFrame technologie. De ControlSkin is de upper die zorgt voor een perfecte pasvorm en balcontrole ongeacht de weersomstandigheden. De ControlFrame ondersteunt daarin door uitstekende balans te geven bij het maken van acties en onverwachte bewegingen. Verder bevat de adidas Predator een sok, ook wel sockfit boord genoemd, deze sok zorgt voor een strakkere pasvorm en meer stabilteit. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in