Voetbalschoenen

adidas X voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas X voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. Deze voetbalschoenen zijn in 2015 uitgebracht door adidas om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse spel met zich meebrengt. In de jaren is het spelletje namelijk erg veranderd. Er wordt steeds meer van spelers verwacht, de behoeften van de spelers zijn anders net zoals de kenmerken. Er zijn veel spelers die chaos creeëren op het veld, hierbij moet gedacht worden aan Salah, Gabriel Jesus, Luis Suárez, Gareth Bale en Thomas Müller, en daar is de adidas X voetbalschoen uitstekend voor. De adidas X wordt niet alleen geproduceerd voor senioren, er is namelijk een breed assortiment aan adidas X kids voetbalschoenen.

Champions League finale 2015

De Champions League finale van het seizoen 2014/2015 zal voor altijd iets speciaal meekrijgen voor adidas liefhebbers. Wie de finale speelde en wie de winnaar van de finale was doet er niet toe, maar wat er gebeurde voorafgaand aan de wedstrijd is pas echt belangrijk.

Er werd namelijk door adidas aangekondigd dat de populaire F50’s, nitrocharge en predators van het toneel zouden gaan verdwijnen. Er kwamen twee revolutionere silo’s in de plaats, namelijk de X en de ACE. Suárez, Morata en Jordi Alba verschenen als eerste spelers met de X op het veld.

Zwarte adidas x en andere kleuren

De adidas X is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit hangt af van welke campagne actief is op dat moment. Zo is er een keer een gele adidas x en een rode adidas x geweest. De meest populaire adidas X is de zwarte adidas X voetbalschoen.

adidas X Technologieën

Creatieve, wendbare, snelle en aanvallend ingestelde voetballers spelen op de X en de voetbalschoen is door adidas ook speciaal voor hen gemaakt. Na jarenlange ontwikkeling en discussies met de spelers en trainers heeft adidas de perfecte voetbalschoen ontwikkeld voor intuïtieve voetballers.

Het design van de schoen is zodanig gemaakt dat deze snelheid en explosiviteit uitstraalt. De adidas X voetbalschoen heeft in één schoen twee soorten designs. De buitenkant van de schoen ondersteunt de voet bij de eerste stap, de binnenkant van de schoen ondersteunt de voet bij het afzetten voor de volgende move. De diagonaal geplaatste noppen bij de voorvoet spelen hierbij een belangrijke rol. Deze zijn zo geplaatst dat de voetballer constante grip heeft tijdens het voetballen.

De techfit in de schoen zorgt voor een optimale band tussen jouw voet en de schoen. Het geeft een gevoel dat jij één bent met de adidas X voetbalschoen. Datzelfde geldt voor de kleine puntjes die zichtbaar zijn over de gehele schoen, de microdots. Deze kleine puntjes zorgen ervoor dat de X voetbalschoen non-stop grip heeft. Ze zijn ook overal op de schoen voel- en zichtbaar waardoor het niet uitmaakt op welk punt van de schoen jij de bal aanneemt.

Bij het maken van de X heeft adidas overal aan gedacht. Doordat deze schoen speciaal gemaakt is voor wendbare en aanvallend ingestelde spelers moet de schoen zo licht mogelijk zijn. Dit hebben ze gedaan met specifieke materiaal keuze, maar dat was nog niet genoeg. Door op strategische plekken een deel van de buitenzool weg te halen is de schoen nog lichter geworden.

Ben jij niet te temmen, puur, wendbaar en erg verrassend? Dan ben jij een X! Destroy order. Cause chaos met adidas X voetbalschoenen.

Heb je vragen over de adidas X voetbalschoen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in