Kies de juiste pasvorm voor jouw voetbalschoenen

14 May 2024
Kies de juiste pasvorm voor jouw voetbalschoenen

Een perfecte pasvorm is essentieel voor optimaal spelplezier en prestaties op het voetbalveld. De juiste voetbalschoenen zorgen voor comfort, stabiliteit en controle, waardoor je je volledig kunt focussen op je spel. Maar met de enorme keuze aan schoenen op de markt, kan het lastig zijn om te weten welke pasvorm bij jou past.

Breed: Nike Tiempo & adidas Copa
Heb je bredere voeten? Dan zijn voetbalschoenen met een brede pasvorm jouw beste vrienden op het veld. Deze schoenen bieden extra ruimte aan de voorzijde van de voet, waardoor je comfortabel kunt spelen zonder last te hebben van knellende gevoelens.

Populaire modellen:

- Nike Tiempo: De Tiempo is al decennialang een favoriet onder breedvoetige spelers. Het zachte leer en de brede pasvorm zorgen voor comfort en stabiliteit.

- adidas Copa: De Copa is een andere legende in de wereld van brede voetbalschoenen. Het soepele kangoeroeleer en de klassieke pasvorm bieden ultiem comfort en een perfecte baltouch.

Normaal: adidas Predator, Nike Phantom & Puma Future 
Voor spelers met standaardvoeten bieden voetbalschoenen met een normale pasvorm de perfecte balans tussen comfort en stabiliteit. Deze schoenen geven voldoende ondersteuning zonder te knellen, waardoor je comfortabel kunt spelen en optimaal kunt presteren.

Populaire modellen:

- adidas Predator: De Predator voetbalschoen mag ondertussen als klassieker worden beschouwd en is volop verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De normale pasvorm zorgt voor een comfortabele en stabiele grip.

- Nike Phantom: De Phantom is ontworpen voor ultieme precisie en power. De Flyknit-bovenkant en de Ghost Lace-systeem zorgen voor een perfecte pasvorm en een strak balgevoel.

- Puma Future: Puma Future zijn de voetbalschoenen van Griezmann! Ontworpen voor de spelmakers. De schoen met sokpasvorm zorgt voor extra stabiliteit. De normale pasvorm biedt stabiliteit en comfort voor alle speelstijlen.

Smal: Nike Mercurial & adidas X
Spelers met smallere voeten profiteren van voetbalschoenen met een smalle pasvorm. Deze schoenen sluiten nauw om de voet, waardoor je een stevig gevoel hebt en extra controle over de bal ervaart.

Populaire modellen:

- Nike Mercurial: De Mercurial is speciaal ontworpen voor spelers met explosieve snelheid. De smalle pasvorm zorgt voor een strakke grip en een direct balgevoel.

- adidas X: Creatieve, wendbare, snelle en aanvallend ingestelde voetballers spelen op de X Speedportal en de voetbalschoen is door adidas ook speciaal voor hen gemaakt. De smalle pasvorm zorgt voor maximale controle en stabiliteit bij hoge snelheden.

Bij VoetbalDirect geloven we dat de juiste pasvorm de sleutel is tot succes op het voetbalveld. Of je nu brede, normale of smalle voeten hebt, er is altijd een perfect paar voetbalschoenen voor jou. Ontdek ons uitgebreide assortiment, vind de schoenen die perfect bij jouw voeten passen en ervaar het verschil!

Tip: Weet je niet zeker welke pasvorm je nodig hebt? Neem contact op met de klantenservice. Onze experts helpen je graag de perfecte schoen te vinden voor jouw unieke voeten.

Veel plezier met je nieuwe, perfect passende voetbalschoenen!

Tags:
  • Advies
  • Tips & tricks
  • Voetbalschoenen
  • Pasvorm
  • Breed
  • Normaal
  • Smal