Eredivisie bal

Op zoek naar een Eredivisie bal? Bij VoetbalDirect is deze prachtige Eredivisiebal online verkrijgbaar! De bal wordt gebruikt door alle teams uit de Eredivisie. De Eredivisie bal wordt in samenwerking met Derbystar en meestal een derde partij ontworpen. Zo is de bal in het seizoen 2017-2018 ontworpen door Henk Schiffmacher, de beroemde tatoeëerder. In seizoen 2018-2019 was het de beurt aan Jonny de Mol, waaruit de kleurrijke oranje bal kwam. In seizoen 2019-2020 is het een ode aan Rembrandt in samenwerking met het Rijksmuseum. De nieuwe 2020-2021 bal is in samenwerking met Top Notch en Noah's arkt gemaakt.

Eredivisie bal 2021-2022, de 65 jaar Eredivisie bal 

De Eredvisie bestaat 65 jaar! Om dit te heuegelijke jubileum te vieren heeft Derbystar samen met de Eredivisie en ESPN een speciale bal ontworpen om de clubs te eren die ons zoveel onvergetelijke herinneringen hebben bezorgd. 

Eredivisie bal 2020-2021, de TopNotch bal

De Eredivisie bal gemaakt door verschillende artiesten van muzieklabels Top Notch en Noah's Ark, met portretten waarvan de labels zeker zijn dat zij het gaan maken. Van klassieke kunst vorig jaar naar de kunstenaars van de toekomst dit jaar. 

Eredivisie bal 2019-2020, de Rembrandt bal

De Rembrandt bal wordt gebruikt in alle Eredivisie wedstrijden voor het seizoen 2019-2020. De bal is opgebouwd uit etsen van de Hollandse meester Rembrandt. Dit is ontstaan vanwege het 'Jaar van Rembrandt'. De samenwerking is verassend en de overeenkomsten worden vooral gezien in de creativiteit van de spelers en van kunstenaars. De beste spelers van de Eredivisie bezitten uitzonderlijke creativiteit net als Rembrandt als kunstenaar.

Eredivisie bal 2018-2019 en Johnny de Mol

De Eredivisiebal voor het seizoen 2018-2019 is ontworpen door Johnny de Mol en een door hem geselecteerd elftal kinderen. De bal heeft hierdoor een kleurrijk design en een belangrijke betekenis. De nieuwe Eredivisie bal heeft een sociale betekenis namelijk dat voetbal voor iedereen is. Voetbal maakt iedereen die van het spelletje houdt gelukkig.

Eredivisie bal
Selecteer een formaat
Filteren
Gekozen filters
  1. Competitie Nederland - Eredivisie Verwijder dit artikel

4 producten

Filteren

4 producten

Filteren