BIG SALE  - Tot 80% korting op voetbal items!

Nederlands Elftal Fanshop

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een kledingcollectie uit voor het Nederlands voetbalelftal. De collectie bestaat onder andere uit het Nederland shirt thuis en uit. Voor aankomend EK 2020 zal Nederland een compleet nieuwe collectie krijgen. Deze officiële Nederlands Elftal collectie ga je terugvinden in de Nederlands Elftal Fanshop van VoetbalDirect. Populaire Nederlands elftal items. In de VoetbalDirect Nederlands Elftal fanshop vind je alle populaire items. Denk aan Nederlands elftal trainingspakken, Nederlands shirts, tenues en shorts en sokken.

Nederlands Elftal collectie

De collectie van het Nederlands Elftal bestaat onder andere uit:

Verder zijn er nog Nederland trainingsbroeken, jacks, drill tops, shorts, truien, ballen en accessoires online verkrijgbaar in de Nederland Fanshop.  

Historie Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal, ook wel Oranje genoemd, vertegenwoordigt Nederland in Internationale wedstrijden sinds het jaar 1905. Deze wedstrijd werd gewonnen met 1-4 tegen België. Het Nederlands Elftal heeft één grote prijs gewonnen en dat is het EK in 1988. Verder bereikte de nationale ploeg in 1974, 1978 en 2010 de WK finale, helaas gingen alle finales verloren. In augustus 2011 mocht het Nederlands Elftal zich even de beste nationale ploeg van de wereld noemen, omdat zij eerste stonden op de FIFA-wereldranglijst. In augustus 2017 werd helaas ook een dieptepunt bereikt met een 36e plaats. In het Nederlands Elftal hebben een paar legendarische speler gespeeld denk aan Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Edwin van der Sar, Marco van Basten, Frank de Boer, Ronald Koeman en de beste aller tijden Johan Cruijf.

Nederlands Elftal Dames

Het Nederlands dames elftal heeft enorm gepresteerd de laatste jaren, dit mede door een enorme groei in het Damesvoetbal in Nederland. In 2009 werd er voor het eerst een eindtoernooi gespeeld en dit groeide door tot de WK finale in 2019. In 2017 werd in eigen land de EK titel werd gepakt. Speelsters als Lieke Martens, Vivianne Miedema, Jackie Groenen en Shanice van de Sanden zijn op dit moment de toppers bij het Dames elftal.

Nederlands Elftal Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Nederland Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.