Dames voetbalschoenen

Aanbevolen:

Voetbalschoenen Dames

Bestel je dames voetbalschoenen eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Op deze pagina vind je alle voetbalschoenen die beschikbaar zijn in speciale damesmaten. Sinds een aantal jaar groeit het voetbal het hardst onder vrouwen en daarmee ook de vraag naar voetbalschoenen voor vrouwen.

Speciale Voetbalschoenen dames

Sinds de oprichting van de Eredivisie Vrouwen in 2007 en de BeNe League in 2012 is er een opmars gaande van het aantal voetballende vrouwen in Nederland en België. Merken spelen hierop in door dames voetbalschoenen te ontwikkelen. Deze dames schoenen hebben vaak een smallere pasvorm en een vrolijke design. De keuze in Dames voetbalschoenen is niet reuze, daarom heeft VoetbalDirect ook een assortiment geselecteerd uit de herencollectie.

Geselecteerde damesvoetbalschoenen uit herencollectie

Over het algemeen dragen dames vaak heren voetbalschoenen met een smallere pasvorm of gewoon een kindermaat. VoetbalDirect heeft een selectie gemaakt met voetbalschoenen die dames prima kunnen dragen. Er is een mix van smallere schoenen en bredere schoenen, want ook in het vrouwenvoetbal zijn er bredere schoenen nodig. Bekende merken zoals Nike en adidas hebben voetbalschoenen zoals de Mercurial, Phantom en X die gedragen kunnen worden in het damesvoetbal.

Vrouwen Voetbalschoenen

Bij het kiezen van vrouwen voetbalschoenen moet je rekening houden met de keuze voor de juiste maat. Daarnaast is het zeer belangrijk om na te gaan op welke ondergrond ze spelen. Wanneer je voornamelijk op kunstgras speelt dan raden we je aan om kunstgrasschoenen te kopen. Deze voetbalschoenen hebben meer grip op kunstgras en gaan op deze ondergrond langer mee.

Zaalvoetbalschoenen Dames

Naast veldvoetbal wordt ook het zaalvoetbal onder dames steeds populairder. Bij VoetbalDirect vind je dan ook zaalvoetbalschoenen in allerlei maten en kleuren. Zo hebben grote merken als adidas, Nike en Puma allen zaalvoetbalschoenen in hun assortiment die geschikt zijn voor vrouwen.