Liverpool Trainingspak, Liverpool Shirt

Je favoriete Liverpool shirt of Liverpool trainingspak vind je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Naast de Liverpool voetbalshirts en Liverpool trainingspakken kun je ook het complete Liverpool tenues online kopen! Support de club uit Liverpool met een item uit de Liverpool Fanshop.

Liverpool Shirt

Het traditionele Liverpool shirt koop je eenvoudig en snel in de Liverpool fanshop van VoetbalDirect. Er zijn Liverpool shirts voor thuis, uit en Europese wedstrijden, allen door Nike gefrabiceerd. Het Liverpool thuisshirt heeft de bekende rode kleur. Leuk weetje is dat het eerste shirt van Liverpool helemaal niet rood was. In de eerste jaren van de club werd er gespeeld in een wit-blauw tenue. In 1986 is het rode tenue geïntroduceerd.

Ben jij op zoek naar een van de wedstrijdshirts of bijvoorbeeld de trainingsshirts van Liverpool FC? Ga dan naar onze Liverpool voetbalshirts pagina.

Liverpool Trainingspak

Het Liverpool Trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Liverpool trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Naast de Liverpool trainingspakken voor trainingen en wedstrijden zijn er ook Liverpool trainingspakken voor in je vrije tijd. Denk aan een Liverpool Fleece Trainingspak, ideaal om te dragen terwijl je bijvoorbeeld een wedstrijd van Liverpool op de bank kijkt.

Deze trainingslijn brengt Liverpool elk jaar uit met de release van de Liverpool shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Liverpool trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Liverpool Trainingspak 2021

Jouw nieuwe Trainingspak van Liverpool vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Liverpool Trainingspak 2021 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Liverpool 2021 Trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijde en zal ook beschikbaar komen in verschillende kleuren. In aanloop van het seizoen 2021/2022 komen de nieuwste Liverpool Trainingspakken online!

Het Liverpool Trainingspak 2021 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek.

Liverpool Tenue

Het Liverpool tenue voor thuiswedstrijden is in 2021 volledig rood. Zowel het shirt, het voetbalbroekje en de sokken zijn elk seizoen in de traditionele rode kleur te bewonderen. Het Liverpool uittenue en het 3rd tenue verschillen per seizoen van kleur en design.

Historie Liverpool

De club Liverpool is opgericht in 1892 door John Houlding, de eigenaar van Anfield. De club ligt in de wijk Anfield en wordt ook gespeeld in de gelijknamige Anfield Stadion. Vanaf dat moment is Liverpool begonnen met het bouwen van een rijke historie. De prijzenkast zit vol met onder andere 18x de Engelse Landkampioenschap, 6x de Champions League en 7 keer de FA cup.

Liverpool FC Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Liverpool Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 125

Filteren
Selecteer een eigenschap

Producten 1-30 van 125

Filteren