Frankrijk Fanshop

Aanbevolen:

Frankrijk Shirt, Frankrijk Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Frankrijk Fanshop het Frankrijk shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Frankrijk tenue! Ook is het mogelijk om een Frankrijk Trainingspak te bestellen of zelf samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Franse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Franse voetbalelftal. De Fransen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Frankrijk Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt is zoals we inmiddels gewend zijn de navy blauwe kleur en is gekenmerkt door gouden details. Boven het logo van de Franse voetbalbond staan 2 gouden sterren, een verwijzing naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018.

Frankrijk Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt van de Fransen is volledig wit en bevat een print van iconische momenten uit de Franse geschiedenis. Onder andere de Arc de Triomphe en de Cockerel (haan) hebben een plekje gekregen op het shirt.

Frankrijk Tenue

Speciaal voor jou heeft VoetbalDirect van tevoren Frankrijk tenues samengesteld. Deze tenues zijn verkrijgbaar in de thuis- en uit variant en bestaat uit het wedstrijdshirt en de bijbehorende short en sokken. De tenues zijn beschikbaar voor zowel volwassenen en kinderen, zolang de voorraad strekt.

Naast deze tenues vind je ook trainingssets van Frankrijk. Deze bestaan uit een trainingshirt en trainingshort en dus geen sokken. Deze trainingssets zijn goedkoper dan de tenues en zijn uitermate geschikt om in te trainen.

Frankrijk Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts en tenues vind je in onze Frankrijk fanshop ook trainingspakken van Les Bleus. Je vindt trainingspakken van de Nike Strike serie en de Nike Tech Fleece serie met het Franse logo zolang de voorraad strekt. Het trainingspak is gebaseerd op de lijn van het thuisshirt en heeft daarom de zelfde navy blauwe kleur. Uiteraard is het trainingspak ook verkrijgbaar in kindermaten.

Historie Frans Voetbalelftal

Het Franse elftal, ook wel de Les Blues genoemd, hebben een rijke historie op eindtoernooien. Zo werd in 1984 de eerste grote prijs gepakt namelijk het EK, mede dankzij een uitblinkende Michel Platini. Het WK werd eenmaal gewonnen namelijk in 1998 in Frankrijk, hier won het met 3-0 in de finale tegen Brazilië. Zinédine Zidane scoorde twee keer en was één van de sterspelers. Op het EK die daar opvolgde werd ook gewonnen ten koste van Italië. Een paar grote spelers van het Franse elftal zijn Thierry Henry, Didier Deschamps, Patrick Vieira, Zinédine Zidane, David Trezeguet, Lilian Thuram en Marcel Desailly.