FC Twente

Aanbevolen:

FC Twente Fanshop

Vanaf de zomer van 2023 is Castore de nieuwe kledingssponsor van FC Twente. Het jonge, Britse sportmerk is onder meer verantwoordelijk voor het thuisshirt, uitshirt en de trainingspakken en trainingssets van de club uit Enschede. Op deze pagina vind je altijd de nieuwste collectie zolang de voorraad strekt.

FC Twente Shirt 2023/2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 is nog niet uigebracht, het is dus nog niet bekend hoe het shirt er precies uit zal komen te zien.

Wanneer komt het nieuwe FC Twente shirt uit?

De shirts voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels gepresenteerd. De nieuwe shirts voor het seizoen 2024/2025 zullen in de zomer van 2024 verschijnen, een exacte datum is nog niet bekend. 

FC Twente Trainingspak

Naast wedstrijdshirts vind je op deze pagina vanaf de zomer van 2023 ook de nieuwste trainingspakken van FC Twente. De trainingspakken bestaan uit een training top en een training pant en zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. 

Wanneer komt de nieuwe training collectie van FC Twente?

De exacte datum is nog niet bekend, maar de nieuwe collectie voor het seizoen 2023/2024 zal in de zomer van 2023 uitkomen. Doorgaans komt de trainingscollectie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen uit.