Fenerbahce Fanshop

Fenerbahce Fanshop 

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Fenerbahce trainingspak, Fenerbahce shirt of het complete Fenerbahce tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Fenerbahce.

Fenerbahce Shirt

Het traditionele Fenerbahce shirt koop je eenvoudig en snel in de Fenerbahce fanshop van VoetbalDirect. Het Fenerbahce thuisshirt heeft de bekende blauwe en gele strepen. Het logo is terug te vinden op het shirt en andere kledingartikelen uit de Fenerbahce collectie.

Fenerbahce Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt voor het seizoen 22/23 is geïnspireerd op de plek waar de naam van de club vandaan komt: Fener staat voor vuurtoren, bahce voor tuin. Het shirt is geel met blauw en heeft verticale strepen met witte details.

Fenerbahce Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt voor het seizoen 22/23 draagt de bijnaam van de club uit: de Gele Kanaries. Het shirt is lichtgeel en ook de print die in het shirt is verwerkt is een verwijzing naar een kanarie.

Fenerbahce Trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Fenerbahce Trainingspak zal gedragen worden in het seizoen 2022-2023 en is verkrijgbaar bij VoetbalDirect zolang de voorraad strekt. Het pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek en wordt ook gedragen door de sterspelers van Fenerbahce, tijdens trainingen en soms ook in de vrije tijd.